Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Όταν προσπάθησαν να την απαγάγουν με ταξί (Βίντεο)

μπαξεβάνη

“Πέρασε ένας κύριος με καπαρντίνα και καπέλο…”

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είχε… έντονα παιδικά χρόνια. Η αγαπημένη ηθοποιός όταν ήταν μικρή είχε αναστατώσει πολλές φορές τους γονείς της για διάφορους λόγους. Μερικά περιστατικά από την παιδική της ηλικία τα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν.

«Έφυγα με τουρίστες στην παραλία στα Στύρα, χιλιόμετρα μακριά, επειδή μιλούσαν ξένη γλώσσα που δεν καταλάβαινα και η περιέργειά μου ήταν ακόμα πιο έντονη, και τρελάθηκαν οι γονείς μου.

Ήμουν διακοπές στη Γλύφα, 5 ετών, έβαζαν οι γονείς μου τα πράγματα στο αυτοκίνητο, δίπλα στην παραλία, για να φύγουμε κι εγώ πήγα να χαιρετήσω μια γιαγιά που κάναμε παρέα και δεν με είδαν που έφυγα, είχε και κύμα η θάλασσα. Άρχισαν να με ψάχνουν. Περνάει ένας κύριος και λέει «Ένα κοριτσάκι εδώ άκρη άκρη το έβλεπα». Τρελάθηκαν οι γονείς μου, γιατί σκέφτηκαν ότι με πήρε η θάλασσα. Μετά από καμιά ώρα μιάμιση, ήρθα εγώ και τους λέω ότι είχα πάει να χαιρετήσω τη γιαγιά. Τους έκανα τέτοια», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Βαξεβάνη.

Η ηθοποιός περιέγραψε και το περιστατικό όταν κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την απαγάγει.

https://youtu.be/qpgJntLmJjg

«Όταν μέναμε στην Καλλιθέα, είχαμε πάει με τη μαμά μου να βάλουμε κορνίζα σε ένα κέντημα, έφυγα από τη μαμά μου και βγήκα έξω, πέρασε ένας κύριος με καπαρντίνα και καπέλο, με πήρε και μου λέει «Μου είπε η μαμά σου να πάω στο σπίτι». Με ψάχνει η μαμά μου, βγαίνει έξω και με είχε βάλει αυτός σε ένα ταξί κι εγώ την είδα και την χαιρετούσα. Τρέχει η μαμά μου, προλαβαίνει το ταξί και με πήρε στην αγκαλιά της. Αυτός εξαφανίστηκε», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου