Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Όζι Όσμπορν: Μετάνιωσε και δεν θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία – «Είμαι Αμερικανός πλέον»

Αν και αρχικά ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του λόγω της ένοπλης βίας που τον φοβίζει στις ΗΠΑ, τελικά… άλλαξε γνώμη

Ο Όζι Όσμπορν μετάνιωσε για την απόφασή του να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Αμερική.

Ο σταρ είχε δηλώσει πρόσφατα, πως εκείνος και η σύζυγός του, Σάρον έχουν σκοπό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, την Αγγλία, προκειμένου να γλιτώσουν από το φαινόμενο της ένοπλης βίας που επικρατεί στην Αμερική.

Ωστόσο, όπως ανέφερε στο περιοδικό Consequence, αυτή «δεν είναι μια ιδανική λύση για τον ίδιο».

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αν μπορούσα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο, θα έμενα στην Αμερική. Είμαι Αμερικανός τώρα», δήλωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, όμως η ένοπλη βία, αλλά και το γεγονός ότι έδιωξαν τη σύζυγό του από τηλεοπτική εκπομπή πρόσφατα, πυροδότησαν αυτή του την απόφαση.

Η 70χρονη εκδιώχθηκε από talk show, επειδή υπερασπίστηκε τη σκληρή κριτική που έκανε ο Πιρς Μόργκαν για τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Αποκάλεσαν τη γυναίκα μου ρατσίστρια, χωρίς να είναι. Ο Πιρς Μόργκαν είναι φίλος της και δεν είπε ποτέ ότι συμφωνεί μαζί του. Απλώς σεβάστηκε το δικαίωμά του να έχει ελευθερία λόγου, αυτό είπε μόνο», εξήγησε ο Όζι Όσμπορν.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει πρόσφατα για την απόφασή τους να επιστρέψουν στην Αγγλία: «Δεν είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ζεις. Είναι επικίνδυνα εδώ. Κάθε μεγάλη πόλη έχει και έγκλημα, αλλά δεν νιώθω ασφαλής εδώ. Ούτε ο Όζι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00