Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Ορφανός: «Ο Κιμούλης δεν κατηγορήθηκε ποινικά, έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει»

Ο Νίκος Ορφανός για τα παιδικά του χρόνια, το θέατρο και την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό Μας» παραχώρησε ο Νίκος Ορφανός, σε ένα διάλειμμα από τη θεατρική παράσταση «Άσπρο Πάτο» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το θέατρο αλλά και στην πολύκροτη υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

«Ως παιδί δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Βαριόμουν πολύ, ασφυκτιούσα. Οι γονείς μου δεν ήταν και πολύ ζεστοί συναισθηματικά, έτσι ήταν τότε πιο αποστασιοποιημένοι» παραδέχεται στην κάμερα της εκπομπής ο Νίκος Ορφανός και προσθέτει: «Δεν θα ‘θελα να ξαναγίνω παιδί, γιατί καταφέρνω να γίνομαι μέσα από τη δουλειά μου. Τώρα προσπαθώ να κάνω τον δικό μου γιο το παιδί που θα ‘θελα να είμαι».

«Πάντα γινόταν αυτό και παγκοσμίως, να βγει κάποιος από ένα reality, να παίξει σε μία ταινία ή μια παράσταση και μετά να εξαφανιστεί. Δεν αισθάνομαι κάποιου είδους ανταγωνισμό. Οι δουλειές που δεν θέλουν ηθοποιούς απευθύνονται σε κόσμο που δε θέλω να απευθυνθώ εγώ», αναφέρει ο Νίκος Ορφανός για τους παίκτες reality και τους influencers που μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής.

Τέλος, ερωτώμενος για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και την επικείμενη θεατρική του επιστροφή, ο ηθοποιός απαντά: «Ο Γιώργος (Κιμούλης) δεν κατηγορήθηκε ποινικά για κάτι. Έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όποια δουλειά θέλει. Το κοινό αποφασίζει».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00