Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξάρτηση από το αλκοόλ και από τις ουσίες είναι το πρόβλημα, όχι ο εθισμός» (Βίντεο)

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιο, η επιθυμία να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε τον ρόλο στο σίριαλ που συμμετέχει, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Φέτος πήρα εγώ τηλέφωνο, είπα έμαθα πως ετοιμάζεται το σίριαλ, σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε; Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω λίγο. Έχω υπάρξει και σε σειρά που έχει κοπεί. Είχα δεχθεί πρόταση παλιά για τηλεπαιχνίδι και αρνήθηκα. Πέρυσι ήρθε ξανά και δεν προχώρησε», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Τις κακές κριτικές τις λατρεύω, εκτός αν είναι κακεντρεχείς. Κάποιος είχε γράψει για εμένα «τι δουλειά έχει αυτός στο θέατρο; Γιατί είναι ηθοποιός ο Τζιόβας;», αποκάλυψε.

Στην ερώτηση εάν θα ξαναπαντρευόταν έδωσε μία… αφοπλιστική απάντηση.

«Αν μου βρείτε νύφη, φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν απογοητεύτηκα, έγινε ξαφνικά, δεν μου αρέσει να μετανιώνω. Έχω σκεφτεί να αποκτήσω παιδί, όπως διάβασα, θα ήθελα να το μάθω πως να σκέφτεται και όχι τι να σκέφτεται», τόνισε ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

«Έχω κάνει άλματα με την ψυχοθεραπεία, το χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι αυτό. Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου, για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Είναι πράγματα τα οποία μας «καίνε» και είναι ωραίο να μιλάμε για αυτά», δήλωσε και συνέχισε:

«Το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών δεν με έχει στιγματίσει, βγήκα πιο δυνατός. Δεν είναι ο εθισμός, η εξάρτηση είναι το πρόβλημα και από τις ουσίες αλλά και από το αλκοόλ. Αν είχα νοσηλευτεί ή αν είχα κινδυνεύσει, αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήμουν και πιο γρήγορος».

Ο Ορέστης Τζιόβας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νύχτα των μυστικών» στο θέατρο «Μπέλλος».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου