Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικολέττα Καρρά: «Είχα ακούσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου»

Η Νικολέττα Καρρά μιλά για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις φήμες που ακούγονταν από τότε για τον ίδιο

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν σήμερα το πρωί η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους αγαπημένους της τηλεοπτικούς ρόλους και η συζήτηση στράφηκε όπως ήταν αναμενόμενο στο «50-50» και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το 50-50 ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Μπορώ να το δω ξανά, αν και δεν παίζεται πια. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη» ανέφερε σχετικά η ηθοποιός.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τις φήμες που ακούγονταν ήδη από τότε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Νικολέττα Καρρά απάντησε: «Προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε συνεργαστεί και στο θέατρο. Ακούγονταν διάφορα. Για να έιμαι ειλικρινής, δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα που ακούστηκαν στη συνέχεια. Είχα ακούσει για διάφορες περίεργες συμπεριφορές, το ‘βλεπα κι εγώ ότι ενδεχομένως δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου».

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η έκβαση της υπόθεσης; Η Νικολέττα Καρρά δηλώνει: «Το έχω δεδομένο στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε θα ‘ναι εύκολο να ξαναδουλέψει, όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευόμαστε από την άλλη. Αν δεν εμπιστευτούμε τη Δικαιοσύνη, τι θα συμβεί;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00