Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δεν πιστεύω στους straight ανθρώπους

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς είπε ότι «δεν πιστεύει» ότι υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι, μετά την αποκάλυψη της ίδιας για τη σεξουαλικότητά της ότι είναι bisexual.

Μιλώντας στο περιοδικό «Harper’s Bazaar », στο οποίο φιγουράρει στο εξώφυλλο της έκδοσης του Νοεμβρίου, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι η σεξουαλικότητα κάποιου είναι «ρευστή» και ότι «δεν πιστεύει πραγματικά στους ανθρώπους που είναι στρέιτ».

Το εκρηκτικό μοντέλο είχε κάνει την αποκάλυψη ότι είναι bisexual μέσω Tik Tok τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμμετέχοντας στο trend του πράσινου καναπέ, ενός βίντεο που ρώταγε «όσοι νιώθετε αμφιφυλόφιλοι, έχετε πράσινο καναπέ στο σπίτι σας;», με την ίδια να δείχνει ότι έχει έναν παρόμοιο στο σαλόνι της.

Βέβαια, πριν λίγες ημέρες εθεάθη να ανταλλάσσει «καυτά» φιλιά με έναν μυστηριώδη άντρα, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε λίγες ώρες μετά. Όπως αποκάλυψε η DailyMail, ο μυστηριώδης νέος άντρας στη ζωή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ο 35χρονος Νεοϋορκέζος Orazio Rispo, γιος ενός μεγιστάνα που ασχολείται με το real estate και πρώην επιτυχημένος DJ για 20 χρόνια.

Αναλύοντας τη σεξουαλικότητά της στο «Harper’s Bazaar», η «emrata» είπε ότι «ήρθε η κοπέλα μου στο σπίτι και με ρώτησε αν έχω δει το trend με τον καναπέ και γέλαγε γιατί είναι τόσο μεγάλος ο δικός μου πράσινος καναπές».

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς παρουσιάζομαι στον κόσμο χωρίς να νιώθω ότι είμαι κακή φεμινίστρια ή καλή φεμινίστρια», πρόσθεσε το γνωστό μοντέλο στη συνέντευξή της στο περιοδικό.


Παρά το γεγονός, όμως, ότι έχει ένα νέο φλερτ στη ζωή της με τον 35χρονο πρώην DJ, η 31χρονη τόνισε ότι νιώθει ακόμα οργή για το διαζύγιό της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντ λόγω απιστίας.

«Νιώθω θυμό, θλίψη. Νιώθω ενθουσιασμό. Νιώθω χαρά. Κάθε μέρα είναι διαφορετική», είπε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. «Το μόνο καλό είναι ότι αισθάνομαι όλα αυτά τα πράγματα, κάτι που είναι ωραίο γιατί με κάνει να πιστεύω ότι θα είμαι καλά στο τέλος», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου