Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σακίρα: Προσπέρασε την «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου» (Βίντεο)

Την αποδοκίμασε ο κόσμος όταν προσπέρασε οικογένειες που περίμεναν πάνω από ώρα για να περάσει πρώτη σε ένα παιχνίδι με τους γιους της

Και ενώ το όνομά της φιγουράρει στα ταμπλόιντ τόσο για τον χωρισμό της από τον Πικέ , όσο και για τη φορολογική απάτη που κατηγορείται ότι διέπραξε, η Σακίρα δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ έγινε η αφορμή να «χαλάσει» το Χάλογουιν πολλών οικογενειών, όταν πήγε στη Βαρκελώνη με τους γιους της.

Παρέα με τον Μίλαν και τον Σάσα, τα δυο παιδιά που απέκτησε από την πολυετή σχέση της με τον Πικέ, πέρασαν μαζί το Χάλογουιν στην Ισπανία, προκειμένου να επισκεφθούν ένα αξιοθέατο που στήθηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, τον «Πύργο του Τρόμου».

Η ουρά που είχε δημιουργηθεί από τις οικογένειες που περίμεναν ήταν μεγάλη, αλλά η Σακίρα δεν ήταν πρόθυμη να περιμένει πολλή ώρα για να φτάσει στον πύργο.

Σύμφωνα με διάφορα ισπανικά ειδησεογραφικά sites, η 45χρονη άρχισε να προσπερνά τον κόσμο που περίμενε σχεδόν μιάμιση ώρα μαζί με τα παιδιά της.

Πηγή που επικαλείται το Socialité αναφέρει: «Άρχισαν να τους χωρίζουν όλους και η Σακίρα εμφανίστηκε με τα παιδιά της και δύο άνδρες ασφαλείας και μπήκαν κρυφά».


«Η στάση της τρόμαξε τους πάντες. Παρά τον κόσμο που φωνάζει, η Σακίρα δεν πτοήθηκε. Η οργάνωση έλεγε ότι άφηναν όποιον ήθελαν (να περάσει)» ανέφεραν σχετικά ρεπορτάζ.

«Η στάση της είναι αυτό που τρόμαξε όλους τους παρευρισκόμενους. Όλοι εξοργίστηκαν, γιατί είναι μια πολύ σκ.. εικόνα» αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί.

Η DailyMail έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που η Σακίρα καταφέρνει μεν να μπει στον πύργο, αποδοκιμάζεται δε, από τους ανθρώπους που περίμεναν τόση ώρα στο σημείο με τα παιδιά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου