Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου – Νικηφόρος: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση τους

Τι συμβαίνει;

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Δήμητρα Κατσαφάδου μαζί με τους συνεργάτες της, όπως αποκάλυψαν οι αναρτήσεις της στα social media.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Νικηφόρος, ο οποίος κάθε Σαββατοκύριακο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια του.

Το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου η εκπομπή Super Κατερίνα παρουσίασε quiz ως το νέο ειδύλλιο της showbiz με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως γνωστή επιχειρηματίας πέρασε ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με γνωστό τραγουδιστή.

Αμέσως οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν το ρεπορτάζ «φωτογραφίζοντας» την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικηφόρο.

Το φημολογούμενο ζευγάρι απασχόλησε και τα sites καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν την Δήμητρα Κατσαφάδου ως νέα σύντροφο του Νικηφόρου.

 

 

 

Όλη η αλήθεια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα TLIFE, τα παραπάνω δεν ισχύουν, καθώς η Δήμητρα Κατσαφάδου και ο Νικηφόρος γνωρίζονται στα πλαίσια μιας φιλικής σχέσης.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν έχουν συναντηθεί σε κοινές παρέες και εξόδους, όπως στο θέατρο Άλσος το περασμένο καλοκαίρι, όπου και είχαν ποζάρει μαζί στον φωτογραφικό φακό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου