Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Μπέζος: Στον Κυριάκο Μητσοτάκη βάζω θετικό πρόσημο – Δεν είμαι αριστερός

«Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου» είπε ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Δευτέρας (31/10).

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, για την υπόθεση Φιλιππίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική του ιδεολογία, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είναι αριστερός» και πως δηλώνει «φιλελεύθερος άνθρωπος». Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι βάζει «θετικό πρόσημο» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα που κυβερνούν κάποια στιγμή κάνουν και λάθη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις ψέμα. Είναι πολιτική. Είναι μια πολύ μεγάλη τέχνη και απορώ με το κουράγιο των ανθρώπων που την κάνουνε», σημείωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να τον ρωτήσει αν θα έβαζε θετικό πρόσημο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ηθοποιός απάντησε «προς το παρόν ναι».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου