Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντιγόνη Μπάξτον: Από το βρετανικό Love Island στην Eurovision με την ελληνική συμμετοχή

Η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια που αναστάτωσε το βρετανικό Love Island δηλώνει έτοιμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό

Καλεσμένη στο «Πρωινό μας » βρέθηκε η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Αντιγόνη Μπάξτον, γνωστή στην Αγγλία από την συμμετοχή της στο βρετανικό «Love Ιsland».

Η Αντιγόνη μίλησε για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision2023 και αναφέρθηκε στην αγάπη της για την Ελλάδα.

Ερωτηθείσα για την υποψηφιότητα της στην Eurovision 2023, η ίδια απάντησε: «Έχω ετοιμάσει τρία τραγούδια για τον διαγωνισμό, όμως ένα είναι το αγαπημένο μου! Για μένα θα είναι ένα όνειρο να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision!».

Επίσης αποκάλυψε πως το τραγούδι που έχει καταθέσει θα αποτελείται τόσο από ελληνικούς όσο και από αγγλικούς στίχους.

Σε συνέντευξή της στη βρετανική metro πρόσφατα, η Μπάξτον είχε δηλώσει: «Υποβάλλω τρία τραγούδια αλλά ένα συγκεκριμένα είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα up-tempo, δυνατό, φλογερό και ρομαντικό κομμάτι με ελληνικό και αγγλικό στίχο. Ο συνδυασμός μοντέρνων ήχων και παραγωγής Hip-hop με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες είναι το στυλ μου».

Η Αντιγόνη είπε επίσης ότι είναι πολύ θετικό που η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αντί για την Ουκρανία, λόγω του πολέμου.

«Πιστεύω ότι έχω το μοναδικό πλεονέκτημα, γιατί ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αγγλία! Έχω εκεί την πλατφόρμα μου και θα μπορώ να προωθήσω το τραγούδι και την συμμετοχή της Ελλάδας», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μαζί με την Αντιγόνη ήταν καλεσμένη και η μητέρα της, η οποία είναι γνωστή παρουσιάστρια – σεφ σε κανάλι της Αγγλίας και μαζί μίλησαν για την αγάπη που έχουν στην χώρα αλλά και για τους συγγενείς τους στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00