Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σακίρα: Η μητέρα της για τον Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»

Παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ του ζευγαριού, η οικογένεια της σταρ θεωρεί ακόμα τον ποδοσφαιριστή «μέλος της οικογένειάς τους» – Έχει επισκεφτεί πολλές φορές τον πατέρα της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται

Μία δήλωση, η οποία ίσως αναστατώσει τη Σακίρα έκανε η μητέρα της, Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ.

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες και ο Ζεράρ Πικέ έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, η μητέρα της τραγουδίστριας εξακολοθεί να τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η μητέρα της Κολομβιανής σταρ παραχώρησε δηλώσεις, όταν οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός της και πατέρας της Σακίρα.

Η ίδια ανέφερε πως ο Ζεράρ Πικέ τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, τους κάλεσε αρκετές φορές για να σιγουρευτεί για την υγεία του πατέρα της Σακίρα, Γουίλιαμ Μεμπάρακ.

«Φυσικά και είμαστε ακόμα οικογένεια», δήλωσε η Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ για τον ποδοσφαιριστή, αγνοώντας μάλλον τα σκάνδαλα και τις απιστίες του.

Εκείνος και η κόρη της ήταν ζευγάρι για 10 περίπου χρόνια και παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους, ο Πικέ εξακολουθεί να έχει τα ίδια συναισθήματα για την οικογένεια της Κολομβιανής τραγουδίστριας, πράγμα που δείχνει να είναι αμοιβαίο.

 

Η μητέρα της σταρ ανέφερε επίσης, πως και η Σακίρα επισκέπτεται τακτικά τον 91χρονο πατέρα της στο νοσοκομείο Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να συναντηθούν με τον πρώην σύντροφό της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00