Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Κακοσαίος: Λαμπερή πρεμιέρα στην Ακτή Πειραιώς – Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και τα ντουέτα

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος δίνουν ρέστα στην Ακτή Πειραιώς, με την πρεμιέρα τους την Παρασκευή να προσελκύει όλον τον καλό τον κόσμο

Δεν πρόκειται μόνο για ένα εντυπωσιακό ντουέτο, με μέταλλο φωνής απαράμιλλο, αλλά και για δύο καλλιτέχνες που λατρεύουν τη δουλειά τους, δηλαδή το τραγούδι. Γι’ αυτό, κιόλας, η σύμπραξή τους στην Ακτή Πειραιώς, προσφάτως ανακαινισμένη, είναι… άχαστη, όπως αποδείχθηκε κατά την πρεμιέρα τους, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, που είχε γενέθλια τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, και ο Γιώργος Κακοσαίος μοιράστηκαν για τέσσερις ώρες τη σκηνή και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. Από τις 22:30 και το «Φεγγάρι», με το οποίο η σπουδαία τραγουδίστρια προλόγισε την παρουσία της, το θέαμα και η ψυχαγωγία έγιναν δεύτερη φύση των επισκεπτών.

Παρόντες, φυσικά, ήταν οι αγαπημένοι των τραγουδιστών, καθώς ο πατέρας Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα και το γιο του, ενώ και ο Πέτρος Ιακωβίδης, καρδιακός φίλος της Θεοδωρίδου, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί της.

Παρόντες ήταν και ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες, που θα «γειτονεύουν» αφού θα εμφανίζονται στο διπλανό Έναστρον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου