Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός – 50 Cent: Το μήνυμα στους Έλληνες λίγο πριν την μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ (Βίντεο)

Oι δύο άνδρες ανέβασαν βίντεο απευθυνόμενοι στους θαυμαστές τους καλώντας τους όλους στη μεγάλη βραδιά

Η 29η Οκτωβρίου πλησιάζει και θα αποτελέσει μία ημερομηνία που θα θυμάται για πολύ καιρό το μουσικόφιλο κοινό της Ελλάδας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την μεγάλη συναυλία των Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις θα ανέβει στην σκηνή του ΟΑΚΑ και θα «μαγέψει» με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Μαζί του θα βρεθεί ο 50 Cent, ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς rappers παγκοσμίως, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το φετινό του tour στην Αθήνα.

Έρχεται με full band και full program, μετά από 16 χρόνια και θα συναρπάσει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Το μήνυμα του 50 Cent

Λίγο πριν από το event της χρονιάς οι δύο άνδρες ανέβασαν βίντεο απευθυνόμενοι στους θαυμαστές τους καλώντας τους όλους στη μεγάλη βραδιά.

«Έρχομαι πίσω στην Ελλάδα στις 29/10 στο ΟΑΚΑ. Πάρτε τα εισιτήριά σας τώρα. Μην το χάσετε» ανάφερε στο βίντεο ο 50 Cent.

«Γεια σου φίλε μου 50 Cent ανυπομονώ να σε δω στο live στις 29 του μηνός στο ΟΑΚΑ. Και μην ξεχνάτε όλα όσα θέλετε είναι στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00