Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Σε αμηχανία από ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα – «Προχωράμε παρακάτω»

Μπεγνής

“Μια χαρά! Να είναι καλά εκεί που είναι” τόνισε με χαμόγελο ο Μέμος Μπεγνής.

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής την Πέμπτη για να συναντήσει την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σημερινή σχέση με τους γονείς του εκφράζοντας τη διάθεση να μην δημιουργήσει ο ίδιος τη δική του οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι μοναχικός άνθρωπος και μου αρέσει η μοναχικότητα. Μου αρέσει να είμαι μόνος αρκετές ώρες, μέρες, μήνες. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα και ηρέμησα πολύ. Δεν είμαι εγώ της οικογένειας, των παιδιών και αυτά. Δεν είμαι αυτού του στιλ. Γιατί όλοι οι άνθρωποι ως γνωστόν είναι διαφορετικοί και δεν είναι για να κάνουν οικογένειες. Αλλά μια χαρά».

«Πολύ ωραία μεγάλωσα και με την οικογένεια μου και είχα πολύ ωραία και ευχάριστα και ευτυχή παιδικά χρόνια. Οι γονείς μου χώρισαν πολύ μετά, όταν εγώ ήμουν 50 χρονών! Όχι λάθος, πλάκα κάνω. Χώρισαν πριν από 15 χρόνια και ήμουν μεγάλος» συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει καλές σχέσεις και με τους δυο γονείς του, εκείνος απάντησε πως «όχι, με την μαμά μου έχω καλή σχέση. Με τον μπαμπά δεν έχω τόσο αλλά μια χαρά. Υπήρχε στα παιδικά χρόνια και το πατρικό πρότυπο και μια χαρά όλα. Όλα καλά».

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τον μπαμπά τώρα γιατί;

Μέμος Μπεγνής: Μια χαρά! Να είναι καλά εκεί που είναι.

Μπέττυ Μαγγίρα: Α, εντάξει. Προχωράμε παρακάτω

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου