Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα – «Και εγώ λύγισα και εγώ πόνεσα»

Η Σοφία Λεοντίτση πριν από λίγες εβδομάδες υποδέχτηκε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Τόλη Μαστοράκη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, δίπλα στον σύζυγό της, Τόλη Χριστοφοράκη τους γιατρούς, έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της.

Η Σοφία Λεοντίτση είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το βράδυ της Τετάρτης 20/10 δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον νεογέννητο γιο της. Η ευτυχισμένη μανούλα θηλάζει το μωρό της και λάμπει από ευτυχία!

«Τίποτε δεν είναι μόνο εύκολο ή μόνο δύσκολο! Βιώνω κι εγώ ότι βιώνετε πολλές μανούλες ή μέλλουσες μανούλες που μου στέλνετε μηνύματα! Έκλαψα κ εγώ λύγισα κ εγώ πόνεσα κ εγώ. Είναι όμως η πιο γλυκιά υπομονή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα! Δεν θέλει φόβο και απόγνωση λοιπόν.

Την ευλογία στη ζωή σας να την απολαμβάνετε να μην την φοβάστε! Κάντε απλή τη ζωή σας και κυρίως κάντε μέχρι όσα αντέχετε για να είστε ευτυχισμένες!! Αυτό χρειάζονται τα παιδάκια σας πάνω απ όλα! Έχετε καταφέρει το πιο δύσκολο να θυμάστε, το να είστε μαμά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00