Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαμά για δεύτερη φορά – Γέννησε η Άρτεμις Αστεριάδη

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Άρτεμις Αστεριάδη.

Όπως ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Θαλή με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμη έναν γιο ο οποίος σήμερα είναι τεσσάρων ετών.

Όλο αυτό το διάστημα η Άρτεμις Αστεριάδη μέσα από αναρτήσεις της μοιραζόταν με τους ακόλουθούς της τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Ωστόσο όλα πήγαν καλά και παρότι το μωρό της χρειάστηκε να μπει σε θερμοκοιτίδα και η ίδια αντιμετωπίζει ακόμα κάποιες παρενέργειες, νιώθει πολύ χαρούμενη γι΄αυτή την αλλαγή στη ζωή της

«Αυτό είναι το λεγόμενο πρωτόγαλα που βγάζουμε, εγώ το βγάζω με το θήλαστρο. Γέννησα 35 εβδομάδων και το παιδί έχει πάει θερμοκοιτίδα αλλά είμαι καλά άρα είμαι χαρούμενη. Γέννησα με επισκληρίδιο και καισαρική. Χθες σηκώθηκα και περπάτησα και η αλήθεια είναι ότι είχα από την επισκλήριδιος μια μικρή παρενέργεια με κνησμό, πάρα πολύ φαγούρα αλλά με τα κατάλληλα φάρμακα ξεκινάει και αποχωρεί. Σήμερα αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Τρεις μέρες θα είναι λογικά η διαμονή μου εδώ», είπε η Άρτεμις Αστεριάδη σε ένα βίντεο βίντεο» έγραψε στην ανάρτησή της η Άρτεμις Αστεριάδη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου