Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τριαντάφυλλος έλυσαν on air τις διαφορές τους (Βίντεο)

“Θέλω να σου πω ότι στη ζωή μου ξεχασμένος δεν ήμουν ποτέ” τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης με τον πρώτο να ζητάει… τον λόγο στον δεύτερο για την δημόσια συγγνώμη που ζήτησε να του ζητηθεί. Ειδικότερα, αυτή ήταν και η πρώτη έγνοια του φαρμακοποιού μόλις εισήλθε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε αρχικά «πες μου γιατί με ανάγκασες να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου που θίχτηκες. Πες μου που θίχτηκες και με ανάγκασες να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου. Τι σε πείραξε, πες μου. Τι σε πείραξε. Πρώτη φορά, σπάνια, αναγκάζομαι να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Πες μου που θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor, που το χειρίστηκε πάρα πολύ έξυπνα όπως ελάχιστοι παίκτες το χειρίζονται, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που δόθηκε σε όλους μας και αναζωπύρωσε την καριέρα του».

«Γενικά είπα ότι κάποιος αν μπορεί να πάρει λεφτά, είτε παρουσιαστής είτε ποδοσφαιριστής είτε εργολάβος είτε τραγουδιστής, να πάρει όσο περισσότερα μπορεί γιατί το αξίζει. Και αν κάποιος είναι ο Μέσι και ο Ρονάλντο στη δουλειά του να πάρει όσα περισσότερα μπορεί. Αυτό είπα. Αλλά αυτό που είπες εσύ είναι ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι γενικά στη ζωή μου ξεχασμένος δεν ήμουν ποτέ. Δούλευα πάντα από πολύ μικρός αποκρίθηκε ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του.

https://youtu.be/5UgJnSOehQE

«Ξεχασμένος αν το είπα, ήταν άστοχη η δήλωση μου» τόνισε ο φαρμακοποιός και πρών παίκτης του Survivor για να λάβει την απάντση από τον Τριαντάφυλλο, «το είπες και για αυτό στο λέω. Επειδή είναι καταγγεγραμένο, το είπες».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00