Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Λεοντίτση για τα χυδαία σχόλια που δέχεται στα social media: Πέφτετε σαν σμέρνες σε μια λεχώνα

Δείτε την ανάρτησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, λίγο καιρό αφού υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Αρνητικά σχόλια δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις της η Σοφία Λεοντίτση .

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν λίγο καιρό και τα πρώτα αρνητικά σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις της στα social media είχαν ήδη ξεκινήσει από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Εκνευρισμένη με τα όσα έχει ακούσει, παρά το γεγονός ότι μόλις έγινε μητέρα ξανά, έκανε μια ανάρτηση και ξέσπασε κατά όλων αυτών που σχολιάζουν χυδαία τις αναρτήσεις της στο Instagram.

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει κι έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει κι άλλο ένα για να βρίσει κι απ’ αυτό. Και γενικά, από τη μέρα που γέννησα, ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, σβήνω κάθε μέρα τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια.

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ», έγραψε σε δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα».

Δείτε τις αναρτήσεις της στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00