Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μη γίνει πρόταση γάμου

Το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη σχέση της, αλλά και τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη

Για την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη , τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, αλλά και τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στη ζωή της και τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά

«Ζω μόνιμα στην Αθήνα πλέον. Χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά, σαν φυσιολογικό ζευγάρι. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά τα πηγαίνουμε πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Για το ενδεχόμενο γάμου

«Αποκλείεται να περάσουν δύο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου. Σε έναν χρόνο θα γίνει».

Για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Άκουσα ότι είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία, δεν είμαστε ούτε οι πρώτες, ούτε οι τελευταίες», είπε κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου