Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντρου Μπάριμορ: Δεν χρειάζομαι σεξ – Θέλω μόνο αγάπη στη ζωή μου (Βίντεο)

Η ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε ότι έχει να κάνει έρωτα από το 2016

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε ότι δεν χρειάζεται το σεξ, μια που έχει να κάνει έρωτα από το 2016, και θέλει μόνο αγάπη στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι μετά το διαζύγιό της από τον Will Kopelman δεν έχει κάνει σεξ γιατί δεν το χρειάζεται.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια, το σεξ δεν σημαίνει αγάπη, τουλάχιστον σε αρκετές περιπτώσεις. Το ζευγάρι χώρισε το 2016.

Η Ντρου αποκάλυψε ότι από το 2016 δεν ήταν σε θέση να έχει μια πιο «στενή» σχέση. «Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δουλέψω πραγματικά με τον εαυτό μου και να μάθω τι είναι η γονική μέριμνα και πάλι κάτι για το οποίο δεν ήμουν ακριβώς ξεκάθαρη όταν μεγάλωνα και είχα πολλές μαθησιακές δυσκολίες», ανέφερε η ηθοποιός.

«Έχω εκφοβιστεί. Έχω θριαμβεύσει. Μου έχουν ζητήσει να εκπαιδευτώ με κάθε τρόπο που μπορώ. Απλά βρίσκομαι σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο της ζωής μου και ίσως στο εγγύς μέλλον να συνάψω σχέση, αλλά απλά δεν ήταν η προτεραιότητά μου».

Σύμφωνα με την ίδια, η προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της, ωστόσο πιστεύει ότι κάποια μέρα θα βγει ξανά ραντεβού.

«Δεν είμαι ένα άτομο που χρειάζεται το σεξ και πρέπει να βγαίνω εκεί έξω και να ασχολούμαι με ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο. Είμαι ένας άνθρωπος, που είναι βαθιά αφοσιωμένος στην προώθηση του τρόπου με τον οποίο τα νεαρά κορίτσια, οι κόρες μου και εγώ ως γυναίκα, υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούν σε αυτόν τον κόσμο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου