Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντάιαν Κίτον: Η μητέρα μου ήταν ο λόγος που δεν παντρεύτηκα, είδα πόσα άφησε πίσω

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μην προχωρήσει σε κάποιον γάμο, αλλά να γίνει μητέρα στα 50 της χρόνια

Για την απόφασή της να μη παντρευτεί μίλησε η Νταϊάν Κίτον και αναφέρθηκε επίσης, στη μητρότητα στα 50 της χρόνια.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής της στο περιοδικό Interview η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ. Όπως είπε, στην απόφασή της μεγάλο ρόλο έπαιξε η οικογένειά της.

«Η απόφασή μου συνδέεται με τη μητέρα μου, για εμένα όλα συνδέονται. Αγαπώ τον πατέρα μου, φυσικά, είναι αυτονόητο. Όμως εκείνη ήταν πάντα εκεί και εκείνος πάντα δούλευε. Δούλευε σκληρά και ήταν πολύ ενδιαφέρων», είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως υπεύθυνη για την απόφασή της είναι η μητέρα της, καθώς την επηρέασε βαθιά. Είδε δηλαδή έναν ρόλο που δεν της ταίριαζε.

«Είχε τέσσερα παιδιά. Εγώ ήμουν η πρωτότοκη. Είδα πόσα πολλά άφησε πίσω. Όταν μετακομίσαμε στη Santa Ana, τελείωσε. Δεν δοκίμαζε πράγματα. Νιώθω πως επέλεξε την οικογένεια πάνω από τα όνειρά της. Και ήταν απλά η καλύτερη μητέρα, όμως πιστεύω πως είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκα», δήλωσε.

Ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια, κανείς μέχρι σήμερα δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Όσο για τη μητρότητα, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο. Η ηθοποιός αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 50 της χρόνια, χωρίς να έχει σύντροφο.

«Είναι η πιο ταπεινή εμπειρία που έζησα ποτέ. Ξόδεψα τόσο χρόνο να ανησυχώ για το εάν ένας άνδρας με αγαπάει ή όχι. Ανακάλυψα πως το να μεγαλώνεις ένα παιδί ήταν η πιο ανθρώπινη αγάπη από όλες. Είναι άνευ όρων», είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου