Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικήτας Τσακίρογλου: «Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα Διαβάτη» (Βίντεο)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νικήτας Τσακίρογλου στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα»

 

Ο Νικήτας Τσακίρογλου αναφέρθηκε αρχικά στην οικογένειά του και δήλωσε πως ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στη συνέχεια η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα. Ακόμη, αναφέρθηκε στην περίοδο της Κατοχής και τα χρόνια που ακολούθησαν, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως ήταν εφιάλτης.

«Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και το μεγάλο δώρο που έφερε στη ζωή του το θέατρο.

«Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγραμμάτα. Το θέατρο μου έφερε και την Χρυσούλα Διαβάτη. Δεν ξέρω εάν θα είχα κάνει αυτά που έχω κάνει εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό», είπε.

Με την Χρυσούλα Διαβάτη γνωρίστηκαν στο θέατρο του Μάνου Κατράκη, με τον Νικήτα Τσακίρογλου να εκτιμά το γέλιο της.

«Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου στην Χρυσούλα Διαβάτη. Στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ γιατί δεν είχαμε τις οικονομικές προϋποθέσεις. Περπατούσαμε στην Θεσσαλονίκη και είπαμε “δεν παντρευόμαστε;”. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε χωρίς τους γονείς μας! Ο γάμος μας στέριωσε γιατί έγινε με πολύ περίσκεψη και βάσανο. Όταν τσακωνόμαστε το ξεπερνούσαμε», είπε για τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός εκτιμά απεριόριστα την σύζυγό του, και όπως είπε ο ίδιος «μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα Διαβάτη. Πρέπει να θαυμάζεται».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου τόνισε πως η Χρυσούλα Διαβάτη είναι καλύτερη ηθοποιός από εκείνον, αλλά και βοηθάει στο να διατηρηθεί η ισορροπία της οικογένειάς τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00