Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Η δημιουργία οικογένειας με φόβιζε. Τελικά ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω ολοκληρωμένος» (Βίντεο)

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την κόρη του που του έχει αλλάξει τη ζωή, την απώλεια του πατέρα του και τη στήριξη της συζύγου του.

Ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» αποκαλύπτοντας χαρούμενες αλλά και σκοτεινές στιγμές που έχει βιώσει στη ζωή του.

«Στην αρχή της καριέρας μου ένιωθα πανικούς όταν έβγαινα στη σκηνή και το αντιμετώπισα με ψυχοθεραπεία» αναφέρει. Ο ταλαντούχος Ιβάν είναι πλέον ένας περήφανος και ευτυχισμένος μπαμπάς.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο ερχομός της κόρης του ήρθε σε μία ηλικία που ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει στη ζωή του και  τον έχει κάνει πολύ ευαίσθητο. «Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν με κουνάει τίποτα…μπορεί να δω μια μαμά με ένα μωρό και να δακρύσω» λέει.

Μιλώντας για τη σύζυγό του αναφέρει πως τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές.

«Με την  απώλεια του πατέρα μου θέλησα να κάνω μία παύση στα πάντα» αποκαλύπτει. Διευκρινίζει πως ήταν μία περίοδος «απολογισμού» για εκείνον, έπειτα και από μία δεκαετία σκληρής εργασίας.

Εξηγεί πως ως ένα παιδί χωρισμένων γονιών η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που τον φόβιζε, ωστόσο ήταν αυτό που τον έκανε να νιώσει ολοκληρωμένος.

«Ως χορευτής έπρεπε να είμαι καλλίγραμμος αλλά όλο αυτό κάποια στιγμή κουράζει» απαντά ερωτώμενος για την πρόσφατη μεγάλη απώλεια κιλών στο σώμα του. Τονίζει πως παρ’ όλα αυτά για εκείνον σημασία δεν έχει μόνο η εικόνα αλλά και η προσωπικότητα.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο ετοιμάζει τον δικό του πολιτιστικό χώρο, τον «Φοίνικα» που φιλοδοξεί και ελπίζει να ανοίξει τις πόρτες του στις 24 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Ζορμπάς» την οποία χαρακτηρίζει ένα «σύγχρονο εγχείρημα» τόσο από την πλευρά των τεχνικών μέσων, όσο και τη σημασία του ίδιου του Νίκου Καζαντζάκη.

«Αυτό που με έχει στιγματίσει είναι η περιγραφή του για το Αιγαίο» λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου