Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζόις Σιμς: «Έφυγε» στα 63 της η τραγουδίστρια του «Come Into My Life» (Βίντεο)

H τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της R&B έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν το single της Come Into My Life έφτασε στο top 10 στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Σιμς έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν το single της Come Into My Life έφτασε στο top 10 στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη της επιτυχία, All and All, έφτασε στο νούμερο έξι του αμερικανικού dance chart και στο top 20 του βρετανικού singles chart.

Η Σιμς, από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, είχε περιοδεύσει στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι και επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ φέτος. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της οικογένειάς της. Η Guardian επικοινώνησε με τους κοντινούς ανθρώπους της Σιμς.

Η Ανέτ Ράμσι, ένα από τα αδέλφια της Σιμς, δήλωσε ότι «η καρδιά μου έχει ραγίσει» και πρόσθεσε στο Facebook: «Θα θυμάμαι πάντα τις ευτυχισμένες στιγμές που μοιραστήκαμε, η αγάπη και η υποστήριξη που μου δώσατε δεν θα πάει χαμένη. Σε αγαπώ μεγάλη αδελφή RIP».

Η Ντέμπι Σιμς Χολ, μια άλλη από τις αδελφές της, περιέγραψε την εκλιπούσα τραγουδίστρια ως «μια όμορφη ψυχή μέσα και έξω που θα μας λείψει πραγματικά».

Ο Κρις Ράιζικ, εκδότης της ιστοσελίδας SoulTracks, περιέγραψε τη Σιμς ως «μεγάλο ταλέντο που τραγούδησε, έγραψε και έπαιξε για μας για περισσότερες από τρεις δεκαετίες».

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος της μουσικής θα θρηνήσει το θάνατο αυτού του πολύπλευρου ταλέντου, η επίδραση του οποίου στη μουσική ήταν ακόμη μεγαλύτερη από τη μαζική δημοτικότητα που πέτυχε τις τελευταίες τρεισήμισι δεκαετίες».

Η Σιμς, η οποία δημιούργησε μια πιστή βάση οπαδών ανά τον κόσμο συνέχισε να γνωρίζει επιτυχία με κομμάτια όπως τα Lifetime Love, Walk Away και Looking for a Love, . Η μουσική της έγινε αντικείμενο διασκευής από αστέρες όπως ο Snoop Dogg, η Angie Stone και ο Randy Crawford.

Ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής του BBC, Έντουαρντ Αντού, δήλωσε ότι τα All and All και Come Into My Life ήταν «μέρος της παιδικής μου ηλικίας στο ημερήσιο ραδιόφωνο. Πολύ λυπηρά νέα για να ξυπνήσουμε σήμερα. Η Τζόις ήταν ένα μεγάλο μέρος της soul σκηνής. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η τραγουδίστρια Λορέτα, η οποία έχει εμφανιστεί με τους Happy Mondays, τους Gorillaz και τους Swedish House Mafia, έγραψε «RIP Joyce Sims» μαζί με ένα βίντεο από την επιτυχία Come Into My Life του 1987.

Ας ακούσουμε κάποιες από τις επιτυχίες της

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου