Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σύντομα γονείς: Τα ερωτευμένα ζευγάρια λίγο πριν κρατήσουν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί

Το φετινό καλοκαίρι μετρήσαμε αρκετές εγκυμοσύνες, οι οποίες ανακοινώθηκαν μέσα από τα social media!

Με τρυφερές φωτογραφίες, και λεζάντες ταερωτευμένα ζευγάρια μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρησηγια τον ερχομό του πελαργού.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στα τέλη του καλοκαιριού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ενημερώθηκαν για το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το μπλε χρώμα ήταν εκείνο το οποίο αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι, με τον Δημήτρης Αλεξάνδρου να ξεσπά σε πανηγυρισμούς εν αναμονή του γιο του.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή», είχε γράψει στο instagram η Ιωάννα Τούνη η οποία ήταν σχεδόν σίγουρη πως κυοφορεί κοριτσάκι.

Το ζευγάρι προγραμματίζει ήδη τον γάμο του, καθώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσφατα έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία.

Μαίρη Συνατσάκη – Ιαν Στρατής

Ο Ίαν Στρατής μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη Μαίρη Συνατσάκη, το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα πως περιμένει το πρώτο του παιδί.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια», είχε γράψει στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Από πλευράς του ο τραγουδιστής αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Οι φήμες είχαν φουντώσει τόσο πολύ, που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεχόταν ήδη ευχές στα social media για το μωράκι που περιμένει από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στιγμιότυπα με φουσκωμένη κοιλιά ανακοίνωσε και επισήμως την εγκυμοσύνη της. 

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται», είχε γράψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο instagram.

Ακολούθησε ο μυστικός γάμος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς η παρουσιάστρια παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Βούλας τον αγαπημένο της με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τα δέκα άτομα.

Στέλιος Λεγάκης – Σύντομα πατέρας

Προσεχώς πατέρας και ο Στέλιος Λεγάκης. Ο νεαρός τραγουδιστής, ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ειριάνας, μέσα από το instagram.

«Θα γίνω μπαμπάς. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Έχω φάσεις που το συνειδητοποιώ 100% και άλλες που δεν το συνειδητοποιώ ακόμα. Περιμένω να έρθει και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Έλεγα πάντα ότι δε θέλω να κάνω παιδί και να το κάνω καταλάθος. Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο», δήλωσε ο Στέλιος Λεγάκης στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου