Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Απόστολος Λύτρας: «Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου δεν έχουν χωρίσει, τους στενοχωρεί αυτή η είδηση»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έπαθε έμφραγμα πριν από λίγα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Κούγια αλλά και στο ζευγάρι Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου.

«Έχω πάθε έμφραγμα πριν από 3 χρόνια περίπου. Αυτό που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος και η πίεση της δουλειάς. Ήταν μία εβδομάδα πάρα πολύ δύσκολη και ξαφνικά το Σάββατο που ξύπνησα δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έχω πάθει έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς όλα καλά» εξομολογήθηκε ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια. «Είμαστε φίλοι, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε κάποια πράγματα για μένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, με τους οποίους είναι κουμπάρος, δήλωσε: «Εγώ είμαι φίλος με τον Σπύρο Δημητρίου και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ -νομίζω θα το ήξερα- είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου