Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Άφησε την έπαυλη 90 εκατ. δολαρίων του LA για «μια καλύτερη ζωή» των παιδιών του (Φώτο & Βίντεο)

Ο πρωταγωνιστής του «Father Stu» αποκάλυψε ότι μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε με την οικογένειά του από την πολυτελή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια, αξίας 90 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μια προσπάθεια για μια «καλύτερη ζωή».

Εμφανιζόμενος στο τηλεοπτικό σόου «The Talk» μίλησε για τη «μεγαλύτερη πρόκληση» που αντιμετωπίζει, ενώ πρέπει να ισορροπήσει την καριέρα του και το να είναι οικογενειάρχης.

 

«Θέλω να μπορώ να εργάζομαι από το σπίτι» δήλωσε ο 51χρονος ηθοποιός. «Μετακόμισα στην Καλιφόρνια πριν από πολλά χρόνια για να ασχοληθώ με την υποκριτική και έχω κάνει μόνο μερικές ταινίες σε όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκεί».

«Για να μπορέσω να δώσω στα παιδιά μου μια καλύτερη ζωή και να τους βοηθήσω ακολουθήσουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, είτε πρόκειται για την κόρη μου στην ιππασία, είτε για τον γιο μου στο μπάσκετ, είτε για τον μικρότερο γιο μου στο γκολφ. Αυτό είχε πολύ περισσότερο νόημα για εμάς».

 

Ο ηθοποιός έχει τέσσερα παιδιά, την Έλα, 18 ετών, τον Μάικλ, 16 ετών, τον Μπρένταν, 13 ετών και την Γρέις, 12 ετών, με την επί 13 χρόνια σύζυγό του, Ρία Ντάρχαμ.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 87,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αγόρασε το κολοσσιαίο κτήμα 30.500 τετραγωνικών μέτρων το 2009 για 8,25 εκατομμύρια δολάρια. Η έπαυλη διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 20 μπάνια μαζί με ένα home theater, ένα κελάρι κρασιών, ένα γήπεδο γκολφ πέντε οπών, ένα γήπεδο τένις, ένα skate park και έναν ξεχωριστό ξενώνα.

Anthony Barcelo

Anthony Barcelo

Anthony Barcelo

Anthony Barcelo

Anthony Barcelo

Αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει το φανταχτερό ακίνητό του στη Χρυσή Πολιτεία, ο ηθοποιός του «Uncharted» εξασφάλισε ένα εντυπωσιακό κτήμα στη Νεβάδα για την οικογένειά του.

Το σπίτι διέθετε γυμναστήριο, κελάρι κρασιών, γήπεδο γκολφ και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Las Vegas Review-Journal, ο Γουόλμπεργκ αγόρασε τον Ιούλιο ένα σπίτι στο Summerlin, που βρίσκεται λίγο έξω από το Λας Βέγκας, έναντι 15,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε στους εαυτούς μας μια νέα ματιά, ένα νέο ξεκίνημα για τα παιδιά, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εδώ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το μέλλον» δήλωσε ενώ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να χτίσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο στο νέο του σπίτι, κάνοντάς το «Hollywood 2.0». Επιπλέον, ο ηθοποιός είπε ότι ελπίζει να χτίσει «ένα εργοστάσιο παπουτσιών και ένα εργοστάσιο για την Municipal» την εταιρεία αθλητικών ειδών ένδυσης που ίδρυσε το 2019.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου