Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ελεύθερη η νικήτρια του GNTΜ που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσυκλετιστή – Έπεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα

Ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης

Ελεύθερο αφέθηκε το μοντέλο και πρώην νικήτρια του διαγωνισμού GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε με το αυτοκίνητο έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.

Τι συνέβη

Στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους, το γνωστό μοντέλο κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων.

Ο 60χρονος, που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους, παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου. Η 20χρονη στη συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα αυτοκίνητα. 

Ο μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η πρώην νικήτρια του GNTM συνελήφθη. Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου