Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά πρώτη φορά μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ – «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός»

Τρεις μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτζώκα.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση, απάντησε στο αν θα επιστρέψει σύντομα, ενώ μίλησε για το ψευδές δημοσιεύμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος, όπου ενεπλάκη το όνομά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε αρχικά: «Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο τον παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Σίγουρα θα με ξαναδείτε, έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο».

Σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα για τα σκευάσματα αδυνατίσματος, η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε: «Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο».

«Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέκου αναφέρθηκε και στην περίοδο που της χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας: «Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00