Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά του πατέρα της: «Μου φερόσουν σαν σκυλί, να καείς στην κόλαση»

Νέο ξέσπασμα έκανε η σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς εναντίον της οικογένειας της και συγκεκριμένα κατά του πατέρα της τον οποίο κατηγορεί ότι κατέστρεψε την ψυχική της υγεία και την αυτοπεποίθησή της.

«Γιατί εσύ και ολόκληρη η οικογένεια συμφωνήσατε να μου συμπεριφέρεστε σαν να είμαι σκύλος; Τι σε κάνει τόσο ξεχωριστό; Τι κάνει τις άλλες κόρες σου τόσο ξεχωριστές που φέρθηκες σε εμένα λες και είμαι κάτι ακόμα χειρότερο από σκυλί;», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Όπως αναφέρει παρακάτω, κάθε μέρα προσευχόταν στον Θεό να νιώσει ο πατέρας της έστω πέντε λεπτά μόνο από τον πόνο που της προκάλεσε. «Παρακαλούσα να καείς στην κόλαση», σημειώνει.

Ωστόσο, ο πατέρας της την έκανε επίσης, να αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, όπως λέει η ίδια. «Δεν ένιωθα τίποτα. Ήμουν λυπημένη, δεν είχα λόγο στην εμφάνισή μου ούτε στις φωτογραφίσεις. Έπρεπε μόνιμα να ακολουθώ οδηγίες. Θα το λέω μέχρι την ώρα που θα πεθάνω. Η οικογένειά μου μου κατέστρεψε τη ζωή», εξηγεί.

«Ο πατέρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι χοντρή, οπότε ποτέ δεν ένιωσα όμορφη ή αρκετά καλή. Δεν στάθηκε ποτέ σαν πατέρας δίπλα μου, γιατί ήταν μονίμως μεθυσμένος. Ο λόγος που μιλάω συνεχώς για αυτό είναι γιατί ξέρω ότι προσπαθώ να παρουσιάσω τον εαυτό μου σαν όμορφο και τέλειο, όμως ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημος και φοβισμένος», δηλώνει.

Να σημειωθεί ότι ο Τζέιμι Σπίαρς είχε την νομική εποπτεία της κόρης του εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Πριν από λίγο καιρό το δικαστήριο αποφάσισε να άρει τον έλεγχο που είχε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην ζωή και τα οικονομικά της ποπ σταρ.

Πηγή: ontime24.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου