Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέθανε πέντε μέρες πριν τα 97 η Άντζελα Λάνσμπερι, σύμβολο της Βρετανίας και ανυπέρβλητη Τζέσικα Φλέτσερ στο «Murder She Wrote»

Η σπουδαία Άντζελα Λάνσμπερι, η θρυλική «Συγγραφέας-ντετέκτιβ», πέθανε στον ύπνο της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η οικογενειά της, πέντε μέρες πριν κλείσει τα 97 της

Ένα τοτέμ της Βρετανίας  και του παγκόσμιου κινηματογράφου, μόλις ενάμιση μήνα από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, πέθανε πέντε μέρες πριν κλείσει τα 97 του στον ύπνο του, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Η σπουδαία Άντζελα Λάνσμπερι, που γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 16 Οκτωβρίου του 1925, δεν πρόφτασε να σβήσει τα 97 κεράκια της, αφού, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της, πέθανε ήσυχα το βράδυ της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου.

Lansb

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν πολλά περισσότερα από την Τζέσικα Φλέτσερ, την ηρωίδα στη σειρά «Murder She Wrote», την οποία ερμήνευσε για εννιά σεζόν, οι οποίες κράτησαν 12 χρόνια, από το 1984 έως το 1986, στο σύνολο.

Θεατρική και κινηματογραφική ηθοποιός από το 1942, όταν ανακαλύφθηκε από χολιγουντιανό παραγωγό σε πάρτι στη Νέα Υόρκη, στην οποία βρέθηκε έφηβη για να σπουδάσει υποκριτική, η Λάνσμπερι διέσχισε μέσω αυτής της τέχνης οκτώ δεκαετίες και κατέστη ασύλληπτο φαινόμενο.

Η Λάνσμπερι κατέκτησε έξι Χρυσές Σφαίρες, οι τέσσερις εξ αυτών για το «Murder She Wrote», που στα ελληνικά είναι γνωστό ως «Η συγγραφέας-ντετέκτιβ», ενώ τιμήθηκε με το Όσκαρ προσφοράς το 2014, δηλαδή ένα χρόνο πριν κλείσει τα 90.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00