Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Πέθαναν» την κόρη του Γιώργου Βελισσάρη στο tik tok – «Ούτε στον εχθρό μου, δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ»

Ξέσπασε ο τραγουδιστής!

Ένα κακόγουστο αστείο στο Tik Tok με θύμα την Γιώτα Βελισσάρη, την κόρη του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Βελισσάρη, ο οποίος αμέσως έσπευσε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν για την κόρη του η οποία ζει και βασιλεύει!

Μέσα από βίντεο στο instagram η κόρη του τραγουδιστή ανέφερε πως έπεσε θύμα χάκερ στο Tik Tok: «Ζω και βασιλεύω, μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Tik Tok και ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση δεν ξέρω ποιος σκ@τόψυχος το έκανε αυτό, δεν έχω πάθει κάτι, ούτε έχω καρκίνο, ούτε κάτι με την καρδιά μου, μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Θα προσπαθήσω να πάρω τον λογαριασμό μου πίσω, είμαι μια χαρά, μην ανησυχείτε», είπε στην προσπάθειά της να καθυσηχάσει όσους σοκαρίστηκαν με την είδηση χωρίς να έχουν ενημερωθεί πως πρόκειται για κακόγουστη φάρσα.

 

Εξοργισμένος ο Γιώργος Βελισσάρης

Σε επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε τον τρόμο που βίωσαν τα συγγενικά του πρόσωπα μέχρι να ενημερωθούν ότι η Γιώτα Βελισσάρη είναι ζωντανή.

«Στο σπίτι έχω και αδέρφια, έχω και τη μάνα μου και μόλις το διαβάσανε συγκλονιστήκανε όλοι, τι να σας πω… πέσανε από τα σύννεφα. Είναι πολύ χυδαίο αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να συμβεί ούτε στον εχθρό μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και περιέγραψε για το σοκ της οικογένειάς του: «Έπαιρνε ο ένας τον άλλον οι συγγενείς για να μην πάρουν εμένα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ με αυτό που έγινε. Η γιαγιά της έπαθε ψυχολογικό, είναι χρόνια καρκινοπαθής», είπε ο Γιώργος Βελισσάρης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου