Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξαρχάκος –Σαΐα: Το επίσημο έγγραφο που μιλάει για «σύντομη διαμονή στο καταφύγιο» για τα σκυλιά τους (Φωτό)

Πρόκειται για δύο αρσενικά κι ένα θηλυκό, τα οποία μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο «Αστική Πανίδα».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η σύζυγός του Ηρώ Σαΐα πήραν την απόφαση για τους δικούς τους λόγους να παραδώσουν τα τρία ηλικιωμένα λυκόσκυλά τους σε καταφύγιο της Αττικής, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Πρόκειται για δύο αρσενικά κι ένα θηλυκό, τα οποία μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο «Αστική Πανίδα».

Μετά το μένος που δέχτηκαν στα social media, η Ηρώ Σαΐα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους το έγγραφο με το οποίο μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο τόνισαν ότι η διαμονή των τριών σκυλιών τους στο καταφύγιο θα είναι «σύντομη».

«Θα σας παρακαλούσαμε, τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, όπως φιλοξενηθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα (μέγιστο μια βδομάδα) και μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να τους παρέχει την φροντίδα που απαιτείται, στο καταφύγιο του Σωκράτη, που ανήκει στον Δήμο σας» γράφει μεταξύ άλλων το έγγραφο.

«Περίμενα αυτή τη Δευτέρα! Διότι η αλήθεια λάμπει στο φως του ήλιου. Ξέρω πως το καλό δε θα διαδοθεί (όπως πολύ εύκολα διαδόθηκε το κακό, το «αίμα» έχει αξία στις ανθρωποφαγίες ) και καθόλου δε με πειράζει. Διότι η κακία είναι απέραντη! Όμως και το καλό, καμία φορά λάμπει!» έγραψε η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου