Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Νατάσα ανεβαίνει στο σανίδι – Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή συμμετέχει στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο» για φιλανθρωπικό σκοπό

Σάσα Σταμάτη

Τη σκηνοθετική µπαγκέτα του θεατρικού έργου κρατάει η ∆ήµητρα ∆ερµιτζάκη, σε διασκευή κειµένου σεναρίου της Αθηνάς Κασκαρέλη, που θα υποδυθεί κιόλας τον ιστορικό ρόλο της θείας από το Σικάγο, τον οποίο ερµήνευσε ανεπανάληπτα η αξέχαστη Γεωργία Βασιλειάδου

Η µη κερδοσκοπική εταιρεία ΑRTE θα παρουσιάσει τη θρυλική κωµωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Η θεία από το Σικάγο», από τις 11 έως τις 14 Νοεµβρίου, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση της µάχης κατά του καρκίνου του µαστού. Η κ. Νατάσα Παζαΐτη-Καραµανλή θα ντεµπουτάρει στο θέατρο ενσαρκώνοντας τη µία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο, την Ελένη, η οποία ερωτεύεται τον Τάκη, τον οποίο, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», ενσαρκώνει ο γνωστός εφοπλιστής Γιώργος Αλεξανδράτος, πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιµελητηρίου Ελλάδας.

Τη σκηνοθετική µπαγκέτα του θεατρικού έργου κρατάει η ∆ήµητρα ∆ερµιτζάκη, σε διασκευή κειµένου σεναρίου της Αθηνάς Κασκαρέλη, που θα υποδυθεί κιόλας τον ιστορικό ρόλο της θείας από το Σικάγο, τον οποίο ερµήνευσε ανεπανάληπτα η αξέχαστη Γεωργία Βασιλειάδου. Οσον αφορά τους υπόλοιπους συντελεστές, πρόκειται για οµάδα επαγγελµατιών-επιστηµόνων, φυσικά ερασιτεχνών, µεταξύ των οποίων ο Τίµος Τζάννες, που παίζει τον ρόλο του Χαρίλαου, η Νινέττα Βαφειά, που ενσαρκώνει την Ευτέρπη, ο επιχειρηµατίας Νίκος Φραγκίστας, που τραγουδάει µε τη µοναδική του φωνή, ο µεγαλοβιοµήχανος Τάκης Κανελλόπουλος και άλλοι εκλεκτοί.

Η χειρουργός µαστού και πρώην κυρία πρωθυπουργού αποδέχθηκε µε πολλή χαρά από την πρώτη στιγµή την πρόταση, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιηµένη απέναντι στο θέµα. Mε εκτενή εµπειρία στον χώρο της χειρουργικής µαστού, πρόκειται για µία από τους πιο καταρτισµένους γιατρούς-χειρουργούς στην Ελλάδα. Εχει τεράστια εµπειρία στη διαγνωστική και επεµβατική χρήση υπερήχων µαστού και είναι η µοναδική στην Ελλάδα και από τους λίγους χειρουργούς στον κόσµο που έλαβε πιστοποίηση για τη χρησιµοποίηση υπερήχων µαστού από το North Bristol NHS Trust-Southmead Hospital.

Εχει παρακολουθήσει πληθώρα σεµιναρίων διαγνωστικής προσέγγισης και χειρουργικής του µαστού στην Αθήνα, στο Μιλάνο και το Παρίσι και έχει εκπαιδευτεί στη λαπαροσκοπική χειρουργική στο University of Dundee και στο European Institute of TeleSurgery στο Στρασβούργο. ∆ιετέλεσε επιστηµονική συνεργάτις στη Μονάδα Μαστού της Πανεπιστηµιακής Χειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκοµείου Αθηνών, υπεύθυνη του Κέντρου Μαστού στη Γυναικολογική Κλινική Embio Medical Center, επιστηµονική υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού στη Βιοκλινική Αθηνών και διευθύντρια του Τµήµατος Μαστού της Αθηναϊκής Κλινικής.

Σήµερα εκτελεί χρέη διευθύντριας της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού στο Metropolitan General. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Τίνα Σακελλάριου παραχώρησε τα δικαιώµατα για να ανέβει η παράσταση.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 8/10

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου