Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Αντόνιο Μπράουν κοροϊδεύει τον Τομ Μπρέιντι που χωρίζει με τη Ζιζέλ επειδή δεν κάνουν σεξ

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή 

ΟΑντόνιο Μπράουν χλεύασε τον πρώην συμπαίκτη, Τομ Μπρέιντι, για τον χωρισμό του με τη Ζιζέλ λόγω προβλημάτων στο σεξ.

Καθώς ο Μπρέιντι ετοιμαζόταν για το παιχνίδι των Buccaneers με τους Atlanta Falcons, ο 34χρονος Μπράουν μοιράστηκε στο Twitter και στο Instagram Story του μια φωτογραφία από το εξώφυλλο ενός βιβλίου με τίτλο: «Ο μπαμπάς δεν ζει πια εδώ: Ένα βιβλίο για το διαζύγιο», όπως γράφει το «Page Six».

Ο Αντόνιο Μπράουν κοροϊδεύει τον Τομ Μπρέιντι

Η εικόνα ήταν επεξεργασμένη με Photoshop στο εξώφυλλο, ώστε να δείχνει εκδοχές καρτούν του Μπρέιντι και της Ζιζέλ, εν μέσω της είδησης ότι οι δύο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο.

Η ανάρτηση έγινε λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου ο Μπράουν μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία του εαυτού του να αγκαλιάζει το μοντέλο της Victoria’s Secret μέσω Instagram.

Ενώ κάποιοι βρήκαν τις αναρτήσεις ξεκαρδιστικές, άλλοι υποστήριξαν ότι ήταν «ασεβείς» προς τον Μπρέιντι, ο οποίος βοήθησε τον Μπράουν να κλείσει συμβόλαια μέσα στο NFL και εν μέσω του ανησυχητικού ιστορικού του, για βίαιη συμπεριφορά προς τις γυναίκες, όπως έχουν γράψει τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl άφησε, μάλιστα, τον Μπράουν να μείνει στο σπίτι του, όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στη Φλόριντα. Τόσο η Ζιζέλ όσο και ο Μπρέιντι έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο, αλλά ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα.

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να την εγκαταλείψει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το «RadarOnline», άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου