Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Κουκουράκης: «Mου ήρθε σαν σφαλιάρα, δεν είχα ιδέα πως να αντιδράσω»

“Εννοείται ότι έχω ζήσει περιόδους ματαιώσεων και οικονομικών δυσκολιών. Ποιος δεν τις έχει περάσει;” παραδέχεται ο Γιάννης Κουκουράκης.

Με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο παραχώρησε ο Γιάννης Κουκουράκης μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση. Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας εξηγώντας τη στιγμή που αντιλήφθηκε πως θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού.

Τη δημοφιλία που απολαμβάνετε πως την εισπράττετε; Σας αρέσει, τρέφει την αυταρέσκεια σας, σας φοβίζει, σας ενοχλεί;

Στην αρχή μου ήρθε σαν σφαλιάρα. Δεν είχα ιδέα πως να αντιδράσω. Καλά, ούτε και τώρα έχω εδώ που τα λέμε. Κάθε φορά έχει να κάνει και με την προσέγγιση. Ντρέπομαι γενικά και προσπαθώ να μη φαίνεται η αμηχανία μου. Αυταρέσκεια δεν υπάρχει για να τραφεί. Είναι πάρα πολύ όμορφο το να δέχεσαι αγάπη. Σε όλο αυτό η ευγένεια είναι που νικάει σίγουρα. Στην αγένεια πράττω αναλόγως. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.

Έχετε απαντήσει στον εαυτό σας το γιατί γίνατε ηθοποιός, εννοώ επιλέξατε τελικά ένα απαιτητικό επάγγελμα με πολύ κόπο, πολλές απογοητεύσεις και όχι ουρανομήκεις αποδοχές;

Να πω την αλήθεια, η απόφαση να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα δεν ήρθε από την αρχή. Ούτε και όταν αποφοίτησα από τη δραματική σχολή ήξερα αν θέλω να το ακολουθήσω. Απάντησα στον εαυτό μου όταν έγραψα το πρώτο μου θεατρικό και το έκανα παραγωγή και σκηνοθεσία στην Κρήτη. Αυτό με έκανε να πω: Ναι, ρε παιδί μου! Αυτό με γεμίζει, αυτό με κάνει ελεύθερο, αυτό μου δίνει πραγματική χαρά, αυτό με εξιτάρει. Εννοείται ότι έχω ζήσει περιόδους ματαιώσεων και οικονομικών δυσκολιών. Ποιος δεν τις έχει περάσει; Εκτός κι αν προέρχεται κανείς από ευκατάστατη οικογένεια και έχει από εκεί χρήματα και στήριξη, οπότε πάω πάσο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου