Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λένα Δροσάκη: Ποιο το σχόλιό της για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε κι αγχώθηκα λίγο, είναι αυστηρός», δήλωσε για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Για τη συνεργασία τους μίλησαν η Λένα Δροσάκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ειδικότερα, το ζευγάρι μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε δηλώσεις που παραχώρησε πρώτη η ηθοποιός είπε: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε κι αγχώθηκα λίγο, είναι αυστηρός».

Όπως επισήμανε, σύμφωνα με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day: «Είναι κάτι καινούργιο κι είναι περίεργο να συνυπάρχουμε στο σπίτι και να είμαστε και στο θέατρο. Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Και θέλαμε και προέκυψε να δουλέψουμε μαζί».

«Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω αγωνία πώς θα το κάνουμε να συμβεί. Θα το κάνουμε όμως. Επαγγελματίες είμαστε», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στη φυλακή, η Λένα Δροσάκη ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τις πράξεις μου. Το προτιμώ. Κι είναι κι ένα έργο που μιλάει για αυτό το θέμα. Θα μιλήσω μέσα από αυτό».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε από την πλευρά του: «Είναι πολύ ωραίο που συνεργαζόμαστε με τη γυναίκα μου. Το σκεφτόμασταν κατά καιρούς, αλλά δεν το επιδιώκαμε. Είμαστε πολλά χρόνια επαγγελματίες, οπότε νομίζω θα καταφέρουμε να επέλθει μια ισορροπία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου