Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκα τον Φουστάνο και νομίζουν ότι ήμουν στο χειρουργικό κρεβάτι ώρες (Βίντεο)

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον γάμο της στο παρελθόν με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, αλλά και τις σχέσεις της με άλλους πρώην συζύγους της

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τις κόρες της.

Η τραγουδίστρια ξεκινάει τις εμφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς στις 21 Οκτωβρίου και με αφορμή αυτό, μίλησε στην εκπομπή «Mega Kαλημέρα».

Ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς

«Η κόρη μου είναι 28 χρονών. Έκανε έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο κι εκεί συναντήθηκα με τον πρώην σύζυγό μου. Με τον πατέρα της ήμασταν οι πιο ευτυχισμένοι γονείς. Κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου, γιατί όχι; Αν υπάρχει ένα φως επικοινωνίας, ναι. Πολιτισμός. Και με τον Ανδρέα Φουστάνο εννοείται. Έχουμε το ίδιο καλή σχέση, είμαστε φίλοι, δύο πολιτισμένοι άνθρωποι που επικοινωνούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η σχέση με τις κόρες της

«Οι κόρες μου μου γνωρίζουν τους έρωτές τους. Αν είναι καλά παιδιά, τα πάμε καλά. Αν δεν είναι ευτυχισμένες, παίρνω τον νόμο στα χέρια μου».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις που της «χρεώνουν»

«Επειδή παντρεύτηκα κάποτε τον Ανδρέα, θέλουν να πιστεύουν ότι κάθισα στο χειρουργικό κρεβάτι πολλές ώρες της ζωής μου. Κάθε μέρα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι ένα σημείο, το κατανοώ ως ανοησία. Οι ανοησίες δεν με πειράζουν. Αν κάποιος με βλέπει και θεωρεί τη φυσική μου ωριμότητα ως μια άλλη, δεν μπορώ να του εξηγήσω εγώ τα αυτονόητα και δεν με αφορά κιόλας. Θεωρώ ότι είναι ανόητος», εξηγεί.

«Το σχόλιο όταν είναι κακοπροαίρετο, δεν με αφορά καθόλου, το σβήνω και το μπλοκάρω. Αφού δεν σου αρέσει που με βλέπεις, σε βοηθάω εγώ μια ώρα αρχύτερα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00