Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Άμπερ Χερντ χρωστάει της Μιχαλούς, της έκαναν πρόταση για ταινία ψυχαγωγίας ενηλίκων

Η Άμπερ Χερντ οφείλει πέντε εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, και 15 στη νομική ομάδα της και σε ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ θα έχει λαμβάνειν εννιά εκατομμύρια δολάρια αν πρωταγωνιστήσει σε φιλμ, η προβολή του οποίου δεν επιτρέπεται σε ανήλικους.

Μπορεί το περιβάλλον της Άμπερ Χερντ να αναφέρει ότι η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ , από τον οποίο έχασε τη δίκη που αφορούσε ουσιαστικά σε κακοποίηση εις βάρος της, δεν θα δεχθεί την πρόταση των 9.000.000 δολαρίων που της έχει γίνει για να παίξει σε ταινία πορνό, με βάση δημοσίευμα της «Marca» αλλά ανάγκα και οι θεοί πείθονται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στη Χερντ προτάθηκε να παίξει σε ταινία με τίτλο «High Voltage», η οποία προορίζεται να ψυχαγωγήσει ενηλίκους. Από το πρακτορείο Zen Models, όπου της έκαναν την πρόταση, αναφέρουν πως περιμένουν την απάντησή της. Η Χερντ προφανώς απορρίπτει μετά βδελυγμίας αυτό το σενάριο, όμως αυτήν τη στιγμή φέρεται να χρωστά… 20 εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι Ντεπ και σε νομικούς συμβούλους και ασφαλιστικές εταιρείες.


Η ηθοποιός του Χόλιγουντ
, που τελεί εν απομονώσει αυτό το χρονικό διάστημα και μετά τη συντριβή της ως απότοκο της δικαστικής διαμάχης με τον Ντεπ, χρωστά στον κινηματογραφικό σταρ 5.350.000 δολάρια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει το ποσό. Ακόμα και παρά την πώληση ενός ακινήτου που διαθέτει στις ΗΠΑ, το κενό μοιάζει ακόμη πελώριο.

Επιπλέον, πιθανώς έχει οφειλές άνω των 15.000.000 δολαρίων προς τη νομική ομάδα της και εταιρείες ασφάλισης, όπως οι Tarvelers Commercial Insurance Company και New York Marine General Insurance Company, που λόγω της ήττας της φέρεται να απορρίπτουν το ενδεχόμενο να καλύψουν τα δικαστικά έξοδά της, αν και ενεπλάκησαν αυτοβούλως στη δίκη υπέρ της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου