Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέκαμ: Η Βικτόρια έσβησε τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της

Το τατουάζ που εξαφανίστηκε από τον καρπό της, είχε γίνει για τη δέκατη επέτειο της σχέσης τους

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας είναι μαζί από το 1999, αλλά πρόσφατα οι θαυμαστές τους άρχισαν να ανησυχούν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους καθώς η τραγουδίστρια έσβησε ένα τατουάζ με τα αρχικά του άνδρα της.

Οι εικασίες ξεκίνησαν όταν η Βικτόρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει μακιγιάζ. Η τραγουδίστρια έβαψε το δεξί της χέρι και φάνηκε ότι το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της είχε σβηστεί.

Το τατουάζ είχε γίνει για τη δέκατη επέτειο της σχέσης τους και είχε τα αρχικά του συζύγου της.

Πριν από λίγες ημέρες, όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, το ζευγάρι εθεάθη μαζί κατά τη διάρκεια της κηδείας, ενώ μαζί εμφανίστηκαν και πιασμένοι χέρι-χέρι και σε δημόσια εκδήλωση.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πώς πηγαίνει η σχέση τους, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι συνέβη και η Βικτόρια αποφάσισε να σβήσει το τατουάζ.


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: Τον Μπρούκλιν, τον Ρομέο, τον Κρουζ και τον Χάρπερ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 και παντρεύτηκε το 1999, ο γάμος τους ήταν ένας από τους πιο προβεβλημένους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00