Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η «γυναίκα γάτα» ποζάρει με υπερβολικό μακιγιάζ στο πλευρό της Μπέλα Χαντίντ

Η Τζόσλιν Γουαϊλντενστάιν υποστηρίζει ότι η «γατίσια όψη» του προσώπου της οφείλεται στη φυσική της ομορφιά

Η «γυναίκα γάτα» Τζόσλιν Γουαϊλντενστάιν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια ακόμα έντονα φιλτραρισμένη φωτογραφία, καθώς πόζαρε στο πρόσφατο σόου του οίκου Fendi στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η 82χρονη που έγινε γνωστή εξαιτίας των πολλών πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί με την Μπέλα Χαντίντ.

 

Η Τζόσλιν Γουαϊλντενστάιν που έχει καταγωγή από την Ελβετία είχε βάλει στο πρόσωπό της υπερβολική ποσότητα μέικ απ ενώ στα μάτια είχε κάνει «smokey eye look».

Μόλις το 2018, η γυναίκα είχε ισχυριστεί στην «DailyMailTV» ότι δεν είχε υποβληθεί ποτέ σε καμία αισθητική επέμβαση, παρά τη γατίσια εμφάνισή της.

«Όταν κοιτάμε τις φωτογραφίες μου από το παρελθόν- σκέφτομαι ότι είμαι ίσως πιο όμορφη τότε», είχε πει η Τζόσλιν. «Όταν είμαστε νέοι υπάρχει μια φρεσκάδα που χάνουμε με τα χρόνια. Αλλά εξακολουθώ να έχω τα ίδια μάτια, τα ίδια ψηλά μάγουλα και την ίδια μύτη. Νομίζω ότι ήμουν πιο όμορφη».

 

Πέρυσι, η Γουαϊλντενστάιν – η οποία υπέβαλε αίτηση πτώχευσης το 2018 – πούλησε ένα από τα τρία διαμερίσματα που διατηρεί στον 51ο όροφο του Trump World Tower για 2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Τζόσλιν – η οποία φέρεται να λαμβάνει 900 δολάρια το μήνα από το κράτος- σχεδιάζει να δημιουργήσει μια σειρά για τη ζωή της, σύμφωνα με το Page Six.

Η Γουαϊλντενστάιν είναι 26 χρόνια μεγαλύτερη από τον 55χρονο Καναδό αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε το 2017 μετά από 15 χρόνια σχέσης, παρά το γεγονός ότι και οι δύο συνελήφθησαν για πλημμεληματικές επιθέσεις ο ένας εναντίον του άλλου το 2016 και το 2017.

«Ο Λόιντ μπορεί να είναι πολύ παθιασμένος, μπορεί να είναι λίγο σκληρός», είχε πει τότε η ίδια.

«Αυτό είναι κάτι που απολαμβάνω, αλλιώς δεν θα ήμουν μαζί του όλο αυτό το διάστημα».

Η Τζόσλιν έχει δύο παιδιά – την Νταϊάν, 42 ετών, και τον Άλεκ Τζ. 41 ετών – από τον 19χρονο γάμο της με τον αείμνηστο δισεκατομμυριούχο έμπορο τέχνης Άλεκ N. Γουαϊλντενστάιν, ο οποίος έληξε άδοξα το 1999.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα 2,5 δισ. δολάρια που έλαβε από το διαζύγιο για να κάνει περαιτέρω αισθητικές επεμβάσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου