Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πρώην ντράμερ ελληνικού συγκροτήματος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 12 χρόνια για ασέλγεια σε ανήλικη – Δικάζεται σε δεύτερο βαθμό (Βίντεο)

Ο γνωστός ντράμερ κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη και καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε 12 χρόνια φυλάκισης.

Σήμερα Τρίτη ξεκινάει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού από ντράμερ γνωστού ελληνικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, αφορά στην περίοδο 2011- 2013 όπου το κορίτσι ήταν από 6 έως 8 ετών. Ο γνωστός ντράμερ έχει καταδικασθεί πρωτόδικα κάθειρξη 12 ετών και κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Εκτός από αυτή την υπόθεση, υπάρχει και η εκδίκαση σε πρώτο βαθμό στις 5 Οκτωβρίου, μίας άλλης κατηγορίας σε βάρος του 69χρονου, για υπόθεση ασέλγειας 4 κοριτσιών ηλικίας από 7 έως 15 ετών και αφορά στην περίοδο 2007-2013.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 69χρονος φέρεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, σε camping του νομού Ηλείας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που τού είχαν δείξει οι γονείς των παιδιών, προέβη στις απεχθείς αυτές πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε για την υπόθεση.

«Σε μία εποχή που η γυναίκα θυματοποιείται καθημερινά, και η ανήλικη και η ενήλικη, το σημαινόμενο της δίκης είναι ένα. «Σπάστε τη σιωπή, προσφύγετε συντεταγμένα, και μάθετε μερικά πράγματα από επεξεργασμένες πληροφορίες  για τις τεχνικές που χρησιμοποιηθούν οι δράστες, για τα πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι γονείς», ανέφερε αρχικά.

«Δεν θα βρίσκεται εδώ η ανήλικη. Ο νόμος προβλέπει το να μην επαναθυματοποιείται ο ανήλικος παρά μόνο να δίνει μία σωστή συντεταγμένη κατάθεση», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου