Θυμάστε την «Λίλα» από τους Singles; Δείτε πώς είναι σήμερα – Γιατί είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια (Βίντεο)

Θα την αναγνωρίζατε;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε η Σάννυ Χατζηαργύρη, σε μια ομολογουμένως σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Λίλα» στην αγαπημένη σειρά Singles του MEGA αναφέρθηκε στο «ρόλο» της μητέρας, αλλά και στη δίκη Φιλιππίδη, όπου ο σύζυγός της είναι ο δικηγόρος των θυμάτων.

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω. Λατρεύω όλους τους ρόλους μου, αλλά ο ρόλος μου στους Singles ήταν μια βόμβα» είπε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη και στις καταγγέλλουσες που έχει αναλάβει ο δικηγόρος σύζυγός της, είπε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

Δείτε όσα είπε αλλά και πως είναι σήμερα