Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θρήνος για την Ιωάννα Μαλέσκου – Σπαρακτική ανάρτηση για τον «μικρό άγγελο» (Φωτό)

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι απαρηγόρητη

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ανάμεσα σε αυτούς που ήξεραν τον μικρό Λάμπρο που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ο μικρός σκόρπισε θλίψη σε όλη την Κύπρο με τον θάνατό του σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Όπως αναφέρει η οικογένεια, «ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια».

Ο μικρός Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο άλλα 3 παιδάκια σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή. Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες για να ζήσει του λόγω της ασθένειας αυτής, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

Ο 11χρονος έφυγε από τη ζωή και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια είχε γνωρίσει τον μικρό Λάμπρο όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο ως καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη.

Διαβάστε τι έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας».

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00