Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάθιου ΜακΚόναχι: Εξομολόγηση σοκ για τη σεξουαλική κακοποίηση στα 18 του (Βίντεο)

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

O Matthew McConaughey σε μια νέα, καθηλωτική συνέντευξη ανοίχτηκε περισσότερο για το τραυματικό παρελθόν και τις εμπειρίες που κουβαλά ακόμη μαζί του.

«Ο μπαμπάς μου όταν μας μάθαινε για τα πουλάκια και τις μέλισσες, μου έλεγε: ‘Έχεις φτάσει στην ηλικία που φιλάς;’. Του είχα απαντήσει θετικά κι εκείνος τότε μου είχε πει: ‘Λοιπόν, αυτό θα πάει πιο μακριά μια μέρα. Πιθανότατα θα έρθετε σε επαφή, θα υπάρχει το στήθος, και το ‘κάτω από τη ζώνη’. Μου μιλούσε σαν να είμαι αγόρι, για ετεροσεξουαλικές σχέσεις. Αν νιώσεις ποτέ ότι το κορίτσι διστάζει, να σταματήσεις».

Κάπως έτσι, ο McConaughey ήξερε από μικρή ηλικία τον ορισμό μιας υγιούς σεξουαλικής σχέσης κι έτσι όταν τον εκβίασαν για να κάνει σεξ στα 15 του, ήξερε ότι δεν ήταν καθόλου σωστό.

«Δεν ήταν σωστό, δεν ήταν ωραίο, δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Μετά από αυτό, έπρεπε να έχω κάποιες υγιείς σεξουαλικές σχέσεις και να έχω κορίτσια που μου άρεσαν και τους άρεσα, με τα οποία ήρθαμε σταδιακά κοντά και ήταν όλα όμορφα και αδέξια. Δεν ήταν άσχημο. Όπως ήταν αυτό».

Η σεξουαλική κακοποίηση στα 18 όμως ήταν κάτι που άργησε, όπως λέει ηθοποιός, να συνειδητοποιήσει.

Όπως περιγράφει η δημοσιογράφος, όταν ο ηθοποιός ήταν 18 χρονών, ένας άνδρας τον ακινητοποίησε στο πίσω μέρος ενός βαν τον νάρκωσε και τον κακοποίησε.

Στη συνέντευξη, ο ηθοποιός δεν προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες όμως περιγράφει τα δύσκολα αυτά γεγονότα της ζωής του στο βιβλίο του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου