Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: Το χαμένο όνειρο, η συγκίνηση για τη μητέρα της, ο θαυμασμός για τον Γιώργο Κιμούλη, ο γάμος και τα παιδιά (Βίντεο)

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και μαζί είχαν μία κουβέντα με πολλές εξομολογήσεις της αγαπημένου ηθοποιού

Για τα παιδικά της όνειρα αναφέρθηκε η Σοφία Βογιατζάκη και εξομολογήθηκε «ήθελα να γινώ χορεύτρια, ήμουν ντροπαλή και δεν μιλούσα, θαύμαζα τους χορευτές που μπορούσαν να μεταδώσουν το συναίσθημα».

Το όνειρό της αυτό δυστυχώς έπρεπε να το εγκαταλείψει γιατί όπως είπε «έσπασα το πόδι μου σε βουτιά στο Λαγονήσι, έγινε θρύψαλα ο αστράγαλος, εγκατέλειψα το όνειρο της χορεύτριας κι άρχισε η ιστορία με τα κιλά βαλέ – βγάλε».

Η μαμά της Σοφίας Βογιατζάκη ήταν αυτή που της μετέδωσε την αγάπη για το θέατρο «η μαμάκα μου αγαπούσε πολύ το θέατρο και με έπαιρνε από μικρή μαζί της».

Για την ηθοποιία και πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά δήλωσε «σκεφτόμουν ότι οι ηθοποιοί ήταν πάντα στο πόστο τους, δεν αρρωσταίνουν ποτέ κι είπα ‘’αυτό θα γινώ όταν μεγαλώσω για να μην αρρωστήσω» και συνέχισε  «δεν μου εξήγησε τότε κάνεις τι σημαίνει ηθοποιός, καθώς έχω παίξει με διάστρεμμα, με 40 πυρετό, αλλά και με παραισθήσεις».

Στην συνέντευξή της η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και ποια είναι η άποψή της για τον αυτόν.

«Πήγαινα παιδάκι και κολλούσα το πρόσωπο μου στην οθόνη για να δω τον Κιμούλη, τον Καφετζόπουλο και τον Ρέτσο στην ‘’Αστροφεγγια’’».

Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Έχω μεγάλο ερωτά με το Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός».

Η Σοφία Βογιατζάκη για το «me too»

Αναφορικά με τις εξελίξεις αλλά και τις αποκαλύψεις που έφερε το κίνημα του ‘’me too’’ στην χώρα μας σημείωσε η Σοφία Βογιατζάκη: «Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε».

Εξέφρασε όμως και την δυσαρέσκεια της η ηθοποιός με την κατάσταση «το να βγαίνουμε όμως στα κανάλια και να δείχνουμε ο ένας τον άλλο με το δάχτυλο… με στενοχώρησε».

«Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια», και συνέχισε «δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει».

Και τόνισε στον Άρη Καβατζίκη για την κατάσταση ότι «είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω».

Οι σχέσεις με τους γονείς της και η προσωπική της ζωή

Στην συνέντευξη της στον Άρη Καβατζίκη αναφέρθηκε και στους γονείς της.

«Ο μπαμπάς μου «έφυγε» το 2004 από καρκίνο στους πνεύμονες. Η μητέρα μου ήταν πολύ χαρούμενη που με έβλεπε να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ».

«Όταν ‘’έφυγε’’ η μητέρα μου το 2019, στην κηδεία είχα από τη μια πλευρά τον Θοδωρή Πετρόπουλο και από την άλλη τη Βίκυ Σταυροπούλου», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συγκεκριμένα για την μαμά της ανέφερε: «Τη μαμά μου τη θυμάμαι με γλυκά, όχι με στεναχώρια, αλλά μου λείπει πολύ η φωνή της, η μαμά μου μου έδειξε τι είναι αυτό που με κάνει χαρούμενη»

Στη συγκινητική συνέντευξη της η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκε και στην φίλη της, την Βίκυ Σταυροπούλου: «Είπα στη Βίκυ (Σταυροπούλου) και στο Θοδωρή (Πετρόπουλο) στην κηδεία της μητέρας μου, ‘’να ξέρετε ότι εσύ κι εσύ τη μαμά μου την έχετε κάνει πολύ χαρούμενη’’».

Η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρθηκα και σχολίασε και στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Μπορεί να είναι κάποιος διπλά μου να γελάει, να με δείχνει, να κοροϊδεύει, να λέει ‘’η χοντρή κλπ, αλλά εγώ δεν τον ‘’βλέπω’’, δεν τον αναγνωρίζω, ίσα-ίσα λόγω της σιλουέτας μου με έχουν αβαντάρει ρόλοι, δε μου έχουν πει χάσε 30 κιλά για ένα ρόλο».

Για την προσωπική της ζωή η Σοφία παραδέχθηκε ότι «δεν ονειρεύτηκα νυφικά και γάμους, βαριέμαι τις τυπικούρες, δεν καταλαβαίνω γιατί παντρεύονται οι άνθρωποι».

Και παρόλο που λατρεύει τα παιδιά, δήλωσε στον Άρη Καβατζίκη «ποτέ δεν με θεωρούσα ολοκληρωτικά έτοιμη για να αναλάβω μια τόσο μεγάλη ευθύνη».

«Μπαμπάδες με ρούμι»

Στα επαγγελματικά της η Σοφία φέτος θα βρίσκεται στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» και είπε «είναι τέραστια η χαρά μου που κάνουμε τους ‘’Μπαμπάδες με ρούμι’’ στο θέατρο Αλίκη με τη Βίκυ Σταυροπούλου και το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη».

Για την συνεργασία της με τους κ. Ρέππα και Παπαθανασίου σχολίασε: «Είναι ευλογία να δουλεύεις με τον Ρέππα & τον Παπαθανασίου και όλος ο θίασος είναι οικογένεια γιατί έχουμε δουλέψει πολλές φορές μαζί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου