Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας: Παθιασμένα φιλιά στη Μύκονο (Φωτό)

Μια νέα αρχή στη ζωή της φαίνεται να ξεκίνησε η Μαρίνα Πατούλη με έναν νέο έρωτα να την έχει συνεπάρει.

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται να άφησε πίσω τις δύσκολες και στενάχωρες στιγμές που της άφησε ο χωρισμός της με τον Γιώργο Πατούλη και να ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του Βλάση Χολέβα.

Οι δυο τους αυτόν τον καιρό βρίσκονται στη Μύκονο και περνούν μοναδικές προσωπικές στιγμές συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά.

Έρωτας και δουλειά

Ο Βλάσης Χολέβας γνωρίστηκε με τη Μαρίνα Πατούλη περίπου έναν χρόνο πριν, όταν τον κάλεσαν από το γραφείο της για να της κάνει τα φορέματα για το “Just the 2 of us” που διαγωνιζόταν. Εκείνη θαύμαζε τη δουλειά του και αφού τον συνάντησε, του ζήτησε στη συνέχεια να κάνει φορέματα με την δική της υπογραφή.

Το ένα έφερε το άλλο και σήμερα έχουν κάνει μια νέα αρχή στη ζωή τους μαζί, προχωρώντας σε πρώτη φάση επαγγελματικά και έχοντας ανοίξει ένα υπέροχο μαγαζί στα Ματογιάννια, που η ίδια η Μαρίνα επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τη διακόσμησή του, το ονόμασαν «Princess Marina 11 2 11», με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να είναι σημαδιακές, αφού στις 11 Φεβρουαρίου έχει γενέθλια η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας τη γιορτή του.

Η προσωπική τους σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά –τουλάχιστον στην περίπτωση της Μαρίνας Πατούλη περίμενε μια τέτοια ευχάριστη ανατροπή στα προσωπικά της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00