Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Από την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι τον Σιλβέστερ Σταλόνε: 12 αστέρες που κοιμήθηκαν ακόμη και σε παγκάκια πριν γίνουν διάσημοι

Πριν γίνει διάσημος ως Ρόκι Μπαλμπόα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έβγαζε μόλις 50 δολάρια την εβδομάδα

Πριν γίνουν διάσημοι, πολλοί αστέρες αγωνίζονταν οικονομικά και αναγκάζονταν να κοιμούνται σε καναπέδες φίλων ή στο αυτοκίνητό τους. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι…

Chris Pratt

Ο Chris Pratt

Πριν γίνει αστέρι του Χόλιγουντ, ένας συμμαθητής του ενθάρρυνε τον Chris Pratt να ζήσει μαζί του σε μια παραλία στη Χαβάη. Ο πρωταγωνιστής του «Jurassic Park» αποδέχτηκε την προσφορά. Βρήκε δουλειά στην εταιρεία Bubba Gump Shrimp Company, αλλά κοιμόταν στην παραλία. «Ήμασταν απλά ένα μάτσο παιδιά που κάναμε κάμπινγκ στην παραλία για ένα χρόνο», εξήγησε ο Pratt στο podcast SmartLess. Τελικά, του προσφέρθηκε ένας κινηματογραφικός ρόλος και πέταξε στο Λος Άντζελες. Σήμερα ζει με τη δεύτερη σύζυγό του, Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, σε μια πολυτελή έπαυλη, όπως φαίνεται στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix «The Home Edit».

Τζένιφερ Λόπεζ

H Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 18 ετών και άρχισε να περνάει τις νύχτες της στο στούντιο χορού όπου προπονούνταν. Μήνες αργότερα, η καριέρα της απογειώθηκε και βρήκε δουλειά στην Ευρώπη. «Η μητέρα μου και εγώ ήμασταν τσακωμένοι. Δεν ήθελα να πάω στο κολέγιο. Λάτρευα τον χορό. Άρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ στο στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη, αλλά της είπα: “Αυτό πρέπει να κάνω”» δήλωσε στο περιοδικό «W». «Λίγους μήνες αργότερα, βρήκα δουλειά ως χορεύτρια στην Ευρώπη», είπε. Η μετέπειτα πορεία της γνωστή…

Jacob Elordi

O Jacob Elordi

Πριν αποκτήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην επιτυχημένη σειρά «Euphoria» (HBO), ο Jacob Elordi βρέθηκε άφραγκος και στον δρόμο. «Νομίζω ότι μου είχαν μείνει – δεν ξέρω, 400 ή 800 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό», δήλωσε ο Αυστραλός ηθοποιός στο περιοδικό «GQ». Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, έμεινε στο σπίτι ενός φίλου του και κατέληξε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας, ένας από τους παραγωγούς κατάλαβε ότι ήταν άστεγος και του βρήκε δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Ντάνιελ Κρεγκ

O Daniel Craig

O πρωταγωνιστής του «James Bond», Ντάνιελ Κρεγκ, αναγκάστηκε να κοιμάται σε παγκάκια πάρκων. Έκανε, επίσης, δουλειές του ποδαριού για να πληρώνει τα θεατρικά του μαθήματα.

 Χάλι Μπέρι

H Χάλι Μπέρι 

Αφού κέρδισε κάποια χρήματα δουλεύοντας ως μοντέλο, η Χάλι Μπέρι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, μέσα σε τρεις μήνες δεν της είχαν μείνει καθόλου οικονομίες και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη μητέρα της, η οποία αρνήθηκε να τη βοηθήσει. Η ηθοποιός, η οποία κέρδισε Όσκαρ για το «Monster’s Ball» (2001), άρχισε να ζει σε καταφύγιο αστέγων. «Αυτό είναι, ίσως, ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανε για μένα, γιατί με δίδαξε», δήλωσε στο περιοδικό «Hello».

Σιλβέστερ Σταλόνε

O Σιλβέστερ Σταλόνε

Πριν γίνει διάσημος ως Ρόκι Μπαλμπόα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έβγαζε μόλις 50 δολάρια την εβδομάδα. Η κατάσταση έγινε τόσο άσχημη, που αναγκάστηκε να δώσει τον σκύλο του, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το φαγητό για το ζώο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κοιμόταν σε μέρη όπως στάσεις λεωφορείων ή έξω από ταχυδρομεία μέσα στο καταχείμωνο. Ο Σταλόνε έγραψε το σενάριο για την ταινία «Rocky» και το πούλησε για 35.000 δολάρια. Η ταινία μετέτρεψε τον ηθοποιό σε σταρ. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις απέκτησε χρήματα ήταν να πάρει πίσω τον σκύλο του.

Χίλαρι Σουάνκ

H Χίλαρι Σουάνκ 

Ως έφηβη, μετακόμισε με τη μητέρα της στην Καλιφόρνια, όπου έζησαν σε ένα αυτοκίνητο για μερικές εβδομάδες. Στη συνέχεια έμεινε με τη μητέρα της σε ένα άδειο σπίτι για δύο μήνες. «Είχαμε έναν φίλο που πουλούσε το σπίτι του. Και έτσι μας είπαν: “Ξέρετε, δεν υπάρχουν έπιπλα, αλλά μπορείτε να μείνετε εκεί τη νύχτα. Και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να φύγετε για να προσπαθήσουμε να το πουλήσουμε», δήλωσε στο CBS News.

Κερτ Κομπέιν

O Κερτ Κομπέιν 

Πριν γίνει αστέρι, ο frontman των Nirvana κοιμόταν σε καναπέδες, χαρτόκουτα και ακόμη και κάτω από γέφυρες. Όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος «Nevermind» (1991), ο τραγουδιστής κοιμόταν στο αυτοκίνητό του. Ως έφηβος, τον έδιωχναν, επίσης, επανειλημμένα, επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Όταν ο τραγουδιστής πέθανε το 1994, η αξία του εκτοξεύτηκε στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Κέλλυ Κλάρκσον

H Κέλλυ Κλάρκσον  

Πριν από τη μεγάλη της επιτυχία στο «American Idol», η Κέλλυ Κλάρκσον δεν είχε πουθενά να ζήσει. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να μείνει στο αυτοκίνητό της, αφού το διαμέρισμά της κάηκε σε πυρκαγιά. Τελικά, επέστρεψε στην οικογένειά της και έκανε οντισιόν για την πρώτη σεζόν του σόου που την εκτόξευσε στη φήμη.

Τζιμ Κάρεϊ

O Τζιμ Κάρεϊ 

Όταν ο Τζιμ ήταν 12 ετών, η οικογένειά του έμεινε άστεγη μετά την απόλυση του πατέρα του από τη δουλειά του. Έζησε σε μια σκηνή, σε ένα πάρκο στο Οντάριο του Καναδά με τα δύο αδέλφια του και τους γονείς του για οκτώ μήνες. Τελικά, βρήκαν δουλειά ως επιστάτες και φύλακες ασφαλείας, με αντάλλαγμα ένα σπίτι για να κοιμούνται. Ο ηθοποιός, εν τω μεταξύ, εγκατέλειψε το σχολείο για να πιάσει κι αυτός δουλειά ως επιστάτης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως είπε, άρχισε να αναπτύσσει την αίσθηση του χιούμορ του.

Ντουέιν Τζόνσον

O Ντουέιν Τζόνσον

Ο Ντουέιν Τζόνσον  -πιο γνωστός ως The Rock- δεν είχε εύκολη παιδική ηλικία. Ο ίδιος και η οικογένειά του εκδιώχθηκαν από το σπίτι τους και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Χονολουλού της Χαβάης, όπου ζούσαν. Η οικογένεια κατέληξε να μετακομίσει σε ένα μικρό ξενοδοχείο στα περίχωρα του Νάσβιλ του Τενεσί. Τον περασμένο Φεβρουάριο, το περιοδικό «Forbes» τον ανακήρυξε ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό στον κόσμο, καθώς εισπράττει περισσότερα από 270 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία!

Τζέιμς Κάμερον

O Τζέιμς Κάμερον

Ο Τζέιμς Κάμερον ζούσε στο αυτοκίνητό του πριν πουλήσει τα δικαιώματα της ταινίας «Εξολοθρευτής». Παρά το γεγονός ότι ζούσε στον δρόμο, ήταν αποφασισμένος να υλοποιήσει το σενάριό του. Τελικά, πούλησε τα δικαιώματα για 1 δολάριο στην Gale Anne Hurd, με αντάλλαγμα να προσληφθεί ως σκηνοθέτης. Η ταινία έφτασε σε εισπράξεις άνω των 75 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office παγκοσμίως. Ακολούθησε η επιτυχία αυτή με άλλα μπλοκμπάστερ, όπως ο «Τιτανικός», που ήταν η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία, μέχρι που την ξεπέρασε το «Avatar», μια άλλη ταινία του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου