Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το J2US – Η παράκληση για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η Μπέσσυ Αργυράκη την Τρίτη 20/9 βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του στενού φίλου και συνεργάτη της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ενώ ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να μην θέλει για παρτενέρ της τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο J2US.

 

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι φίλος μου δέκα χρόνια. Εγώ τον ήθελα και τον πρότεινα και συμπτωματικά τον ήθελε και η παραγωγή. Συναντηθήκαμε γιατί είμαστε και φίλοι και τον υπεραγαπώ, όπως και εκείνος. Κάποια στιγμή ακούω ότι δεν θα είναι, παίρνω την παραγωγή και μου είπαν πως δεν τα βρήκαν μεταξύ τους και ξαφνικά είδα αυτά που έγραψαν και ξαφνιάστηκα», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Και συνέχισε: «Εγώ μίλησα με τον Γιώργο και ήταν και εκείνος ξαφνιασμένος. Εγώ του είπα να κάνει αυτό που θέλει, εκείνος θα βρίσκεται σε ένα άλλο πρότζεκτ».

 

Όσον αφορά στον θάνατο του καλού της φίλου, Ρόμπερτ Oυίλιαμς, η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε: «Με τον Ρόμπερτ ήμασταν οικογενειακοί φίλοι. Εγώ τον καμάρωνα και αυτόν και την όμορφη οικογένεια που έχει κάνει, ήμασταν πολλοί αγαπημένοι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε. Τώρα θα κάνουμε μια συναυλία στη μνήμη του Ρόμπερτ και θέλω να παρακαλέσω τα ραδιόφωνα και όπου μπορούν να βάζουν τα τραγούδια του.

Μια βδομάδα πριν τον θάνατό του είχαμε μιλήσει και μάλιστα του είχα φτιάξει ένα γλυκό το οποίο του άρεσε πάρα πολύ. Έφυγε σαν πουλάκι. Η οικογένειά του είχε κάνει το σπίτι σαν νοσοκομείο και πάλι καλά γιατί ο καθένας θα ήθελα να φύγει δίπλα στο πρόσωπα που αγαπάει».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00