Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρήστος Πολίτης: Δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφή από την «Λάμψη» (Βίντεο)

Ο Χρήστος Πολίτης, ο τηλεοπτικός Γιάγκος Δράκος που αγάπησε το κοινό, έκανε τη πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από πολλά χρόνια στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway».

Μετά από 47 χρόνια αποχής ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να εμφανιστεί σε ταινία. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν είχε άπειρες προτάσεις για σινεμά, αλλά ασχολήθηκε με το θέατρο.

«Δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφή από την «Λάμψη». Έχω αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή, η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως είναι στο πλευρό όσων καταγγέλουν απρεπείς συμπεριφορές.

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν ήρθε γιατί…»

Στην πρεμιέρα της ταινίας παρευρέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως ένα κομπολόι και ένα σουβλάκι αρκούν για να είναι η ζωή του ok. Όσο για τις κριτικές, δήλωσε πως εδώ και μία εβδομάδα έχει χάσει τα γυαλιά μυωπίας του και δεν διαβάζει τίποτα.

«Κάποιοι δεν θα έρθουν στην ταινία για να κάτσουν σπίτι τους, με τις χλαπάτσες και τις παντόφλες τους να δουν GNTM».

Για την Βίκυ Καγιά δήλωσε πως πιστεύει ότι ταιριάζει καλύτερα στην σύνταξη, εννοώντας την συντακτική ομάδα.

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς έριξε… βόμβα μεγατόνων για την Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ήρθε ή γιατί έχει performing ή γιατί είναι έγκυος!», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου